Norges første 1-øre i bronse!
I dag kan du bli eier av Norges aller første 1-øre og det til kun 95 kroner fraktfritt tilsendt! Det er aller første gang vi har hatt mulighet til å tilby denne ettertraktede førsteutgaven. Benytter du deg av dette tilbudet mottar du i tillegg en flott slipsnål til en verdi av 350 kroner helt kostnadsfritt!.  

For kun 95 kroner kan du nå sikre deg:

  • Norges første 1-øre i bronse
  • En 142 år gammel norsk originalmynt fra unionstiden
  • Mynt preget ved Den Kongelige Mynt på Kongsberg
  • Motta gratis slipsnål til verdi av 350 kroner!
  • Uforpliktende innledning til samlingen "Norske Ører i Bronse"
  • Du vil motta et spesiallaget skrin sammen med samlingen, verdt 400 kroner - helt uten ekstra kostnad!
  • 30 dager full returrett

Vi har kun få mynter tilgjengelig, og må se oss nødt til å begrense tilbudet til maks en mynt per samler. 

Motta gratis slipsnål til verdi av 350 kroner!
Benytter du deg av dette tilbudet mottar du i tillegg en flott slipsnål til en verdi av 350 kroner med motiv av Kong Haakon VIIs monogram, vår første selvstendige Konge som etterfulgte Kong Oscar II. Slipsnålen mottar du helt kostnadsfritt og sendes til deg etter vi har mottatt betaling for 1-øren fra 1876.

 

Original mynt utgitt under Kong Oscar II
Oscar II var norsk konge frem til unionsoppløsningen i 1905. Hans forsonlige holdning i 1905 bidro til å avverge krigsfaren og sikre et fredelig oppgjør mellom de to nabolandene. Kongen var alltid nøye med å tale norsk i Norge og med nordmenn i det hele, og han etterlevde Grunnlovens krav om å oppholde seg i Norge en tid hvert år.

Det var i Oscar IIs regjeringstid at det norske myntsystemet ble lagt om fra speciedaler og skillinger til kroner og ører. 

MERK: Vi har kun et begrenset antall mynter tilgjengelig, og ser oss nødt til å begrense tilbudet til maks en mynt per samler. Vi anbefaler rask bestilling, da myntene forventes å bli raskt utsolgt!

 

Spesifikasjoner
Pålydende:
1-øre
Årstall:
1876
Konge:
Oscar II
Diameter:
16 mm
Kvalitet:
God samlekvalitet
Metall:
Bronse
Vekt:
2 gram
Myntverk:
Den Kongelige Mynt på Kongsberg
Utgivelsesland:
Norge

Få prioritert tilgang til norske ører i bronse!
Kong Oscar IIs 1-øre i bronse fra 1876 innleder uforpliktende samlingen «Norske Ører i Bronse». Samlingen består av samtlige øremynter i valørene 1 -, 2- og 5-øre fra perioden 1875 – 1921, i tillegg inkluderer samlingen de ettertraktede øremyntene i jern som ble utgitt fra 1917 til 1920. Alle myntene i samlingen er preget ved Myntverket på Kongsberg, mens Norge var en del av Den skandinaviske myntunion. Samlingen er en stor del av Norges mynthistorie og helt unik i sitt slag.

Et nytt og spennende samleområde!
De siste årene har stadig flere samlere begynt å få øynene opp for de norske bronsemyntene, utgitt i perioden 1875 – 1921. Den økte interessen for norske ører i bronse merkes og mange av bronsemyntene blir stadig vanskeligere å få tak i. Fortsatt er myntene overkommelige i pris, og vi anbefaler deg derfor å begynne å samle på norske ører i bronse nå, før tilgangen blir vanskelig!

Ingen bindingstid
Som samler med prioritert tilgang får du tilsendt norske ører i bronse cirka én gang i måneden, eller sjeldnere hvis tilgangen er alt for begrenset. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

Kostnadsfritt myntskrin!
I løpet av samle-perioden mottar du uten ekstra kostnad et vakkert myntskrin i tre for elegant oppbevaring og presentasjon av øremyntene. Vår normal pris for myntskrinet er 400 kr, men du får det helt kostnadsfritt.

1. Jeg kan sikre meg Kong Oscar IIs første norske 1-øre i bronse fra 1876 for kun 95 kroner fraktfritt tilsendt. I tillegg mottar jeg en flott slipsnål til en verdi av 350 kroner. Mynten er i god samlekvalitet. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for mynten. Samlerhuset har kun et begrenset antall mynter tilgjengelig, og jeg er innforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge

2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar mynten sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Sikrer jeg meg mynten er jeg samtidig garantert plass på en eksklusiv liste over samlere som har prioritert tilgang til samlingen Norske Ører i Bronse fra perioden 1875 – 1921.

4. Som samler med prioritert tilgang får jeg tilsendt norske ører i bronse ca en gang i måneden, eller sjeldnere hvis tilgangen er alt for begrenset. Jeg har ingen garanti for at jeg over tid vil få tak i alle myntene i samlingen, men jeg har garanti for at jeg er på prioritetslisten når Samlerhuset får inn flere mynter.

5.  De andre bronsemyntene i samlingen varierer i pris avhengig av årgang, kvalitet og sjeldenhet. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 49,95 kr.

6. Bestiller jeg Norges første 1-øre på Samlerhusets nettsider, kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for mynten som innleder en samling vil videre leveranser i samlingen belastes samme kort. Bestiller jeg via telefon eller epost, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist.  Jeg kan derfor bestille mynten hjem, ta den i nærmere øyesyn, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. 1-øren fra 1876 sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

7. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert myntskrin i tre for elegant oppbevaring og presentasjon av øremyntene. Normal pris for myntskrinet er 400 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette.

8. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg slettes fra prioritetslisten tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

9. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

10. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.