Forandret Disney!

Gullmynten du i dag kan bli eier av gjengir det historiske motivet fra 1933 som siden har blitt stående som en essensiell del av Mikke Mus' karakter - gullmynten feirer øyeblikket som forandret Disney og Mikke Mus' historie for alltid! Vi har kun 12 eksemplarer av den etterspurte gullmynten tilgjengelig i dag.

Mikke Mus, som først ble introdusert i 1928, har fanget hjertene til både barn og voksne med sin optimisme, pågangsmot og uslåelige lojalitet. Han er et tidløst symbol på Disney og de elskede Disney-karaktererene.

Gjør din bestilling nå og se frem til:

  • En eksklusiv gullmynt utgitt i samarbeid med Disney
  • Verdenskjent Mikke Mus-motiv på gullmynt - hele 26 mm stor!
  • En etterspurt gullmynt - utgitt til 100-årsjubileet
  • Pregemerket "Disney100" som forsvinner i løpet av 2024

Jubileumsmynten kan bli din for 19.900 kr (+ 69 kr frakt). Om du ønsker kan du dele beløpet i 4 mindre, rentefrie delbetalinger à 4.992,25 kr (inkludert frakt) ved bestilling.

Begrenset utgivelse
- Svært ettertraktet

Med et begrenset opplag på kun 7.999 mynter på verdensbasis, representerer denne gullmynten en unik mulighet for samlere og Disney-entusiaster. Eksklusive utgivelser blir raskt populære og er ettertraktet blant våre samlere og vi har i dag kun 12 eksemplarer tilgjengelig av gullmynten med det historiske motivet. Jubileumsmynten er preget med det offisielle pregemerket "Disney100" og er kun tilgjengelig så lenge feiringen av 100 år med Disney foregår. På grunn av det lave antallet anbefaler vi derfor å bestille snarest - benytt din mulighet nå!

lp-hero-mikke-mus-1933-fjerdedels-unse-logo-fokus-svart

Over kan du se den flotte mynten og pregemerket som er del av 100-årsjubileet.

Sikre deg den offisielle gullmynten utgitt til 100-årsjubileet nå -  kun 12 gullmynter er tilgjengelig for norske samlere!

Spesifikasjoner
Metall:
Rent gull, 99,9 % gull
Vekt:
7,78 gr
Diameter:
26 mm
Opplag:
7.999 på verdensbasis
Kvalitet:
Proof
Utgivelsesår:
2023
Pålydende:
25 Barbados dollar
Utgivelsesland:
Barbados
Særpreg:
Offisielt sammarbeid med Disney