Prestisjeutgave til 80-årsjubileet

Nå kan du bli eier av en prestisjetung, eksklusiv og offisiell minnemedalje utgitt for 80-årsjubileet til tinnsjøaksjonen! Den enestående utgivelsen er preget i svært begrenset opplag hvor kun et fåtall heldige samlere får muligheten til å eie den fantastiske hedringen!

Prestisjeutgaven leveres i elegant spesialdesignet skrin og med offisielt ekthetssertifikat. I motivet er en ekte ampule med tungtvann plassert. Dette er en av de mest eksklusive jubileumsutgavene utgitt til 80-årsjubileet og en uforglemmelig hyllest til våre krigshelter.

Sikre deg ditt eksemplar og se frem til:

  • Offisiell utgivelse for tungtvannsaksjonen
  • Sølvminnemedalje i hele 1 kilo rent sølv
  • Elegant spesialdesignet skrin, ekthetssertifikat og historie
  • Fåtall tilgjengelig - under 30 i dag

Den ettertraktede prestisjeutgaven av den fantastiske minnemedaljen kan bli din for kun 29.900 kr + 69 kr frakt. Du har også mulighet til å dele beløpet i 4 mindre, rentefrie delbetalinger à 7492,25 kr hver ved bestilling.

description

Over kan du se detaljene i motivet, nummereringen og tungtvannsampulen med ekte tungtvann plassert i medaljen.

Symbol på motstandskampen

Denne minnemedaljen er iet symbol på motstandskampen i Norge! Medaljen er en levende påminnelse om de utrolige ofrene og den urokkelige motstanden som norske helter viste under andre verdenskrig. Ved å bli eier av denne offisielle minnemedaljen, blir du en bærer av historien om tungtvannsaksjonen, en handling av uforlignelig mot og dyktighet som endret krigens gang.

Begrenset tilgjengelighet - vær rask

Med over 10.000 registrerte samlere av tungtvannsaksjonen i Norge, og kun et fåtall prestisjemedaljer tilgjengelig, anbefaler vi å være rask. Sikre deg din prestisjeutgivelse nå - bli eier av en medalje i 1 kilo rent sølv! Hos samlerhuset har du alltid 30 dagers returrett.

Spesifikasjoner
Metall vekt:
1 kilo
Metall:
99,99% sølv
Diameter:
100 mm
Opplag:
200 nummererte eksemplarer
Kunstner:
Endre Skandfer
Særpreg:
Tungtvannsampule med ekte tungtvann og patinering