En historisk amerikansk originalmynt i 90 % gull!
Nå kan du bli eier av den historisk amerikansk gullmynt som representerer frihet mer enn noen annen. Nå kan du sikre deg den berømte 2,5 dollar "Liberty Head", en svært ettertraktet gullmynt som ble utgitt i perioden 1840 - 1907.


Dette kan du nå sikre deg:
  • Historisk originalmynt i 90% gull 
  • Den lengst levende gulldollaren i USAs historie
  • Gullmynt med motiv av den amerikanske ørnen og frihetsgudinnen
  • Preget i USA - inntil 180 år gammel!
  •  30 dager returrett - ingen videre forpliktelser!

Den lengstlevende Amerikanske gulldollaren
Gullmynten ble preget med samme design gjennom hele 67 år, og er en originalgullmynt med en helt spesiell posisjon i den amerikanske mynthistorien. Den amerikanske gullmynten er også kjent under navnet: «Coronet Head» som betyr kronet hode.

En gullmynt som forteller USAs historie
Den originale gullmynten bærer også med seg historien om et Amerika i enorm forandring. Da den aller første årgangen ble preget i 1840 var store deler av landet fremdeles preget av villmark og lovløse tilstander, og da den siste 2,5$ Liberty Head ble preget i 1907, var Amerika et helt annet land.

Det var fortsatt plass for individualisme og pågangsmot i det moderne Amerika, men landet hadde modnet med alderen, blitt en økonomisk og militær stormakt og en nasjon man lyttet til også i internasjonale spørsmål


Kun 14 gullmynter tilgjengelig!
Den historiske gullmynten «Liberty Head» med motiv av frihetsgudinnen er nå tilgjengelig i et svært lavt antall. Du har nå mulighet til å sikre deg den inntil 180 år gamle gullmynten til kun 5.950 kroner fraktfritt tilsendt. Skulle du ønske å dele beløpet i mer bekvemme rentefrie rater kan du gjøre dette ved å bestille via vår kundeservice på telefon 0 25 50.

Spesifikasjoner
Pålydende:
2,5 dollar
Årstall:
1840-1907
Metall:
Gull
Diameter:
18 mm
Vekt:
4,18
Gravør:
Christian Gobrecht
Utgivelsesland:
USA