STEG 1 Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:

trad_nna_desktop_1140x400px

trad_nna_mobile_800x800px-copy-2

En historisk sisteutgave i sølv!

Nå kan du bli eier av Norges aller siste 2-kroner som ble preget under Kong Haakon VII for over 100 år siden. Det er ikke ofte vi kan tilby denne historiske myntskatten, som er en av de mest praktfulle myntene Norge noensinne har hatt!

  • Norges aller siste 2-kroner i sølv!
  • En stor og over 100 år gammel sølvmynt preget ved Den Kongelige Mynt på Kongsberg
  • Innleder uforpliktende samlingen "Kong Haakon VIIs 2-kroner i sølv"
  • En garantert ekte sølvmynt - du har alltid 30 dager åpent kjøp!

Vær rask: Vi har et begrenset antall sølvmynter tilgjengelig og må derfor begrense antallet til én mynt per samler. Bestill nå for å sikre deg ditt eksemplar!

Sølvmynten som forsvant etter første verdenskrig

Få sisteutgaver er mer ettertraktede enn Norges aller siste 2-kroner! Den over 100 år gamle sisteutgaven markerte slutten på en over 900 år lang tradisjon med norske sirkulasjonsmynter i sølv. Etter første verdenskrig forsvant 2-kronene, og det var lenge få forunt og eie en original norsk 2-kroner i sølv.

Nesten 8 av 10 norske 2-kroner er nedsmeltet!

Av totalopplaget på de norske 2-kronene er nesten 8 av 10 mynter inndratt av Norges Bank (tall hentet fra Den Kongelige Mynts årsberetning i 1983). I tillegg har et stort antall mynter gått tapt som resultat av omsmelting gjort av privat personer. Av det resterende opplaget av norske 2-kroner i sølv, vet vi at det er få tilgjengelig i god samlekvalitet.

Norges siste 2-kroner er nøye kontrollert av våre mynteksperter. Samlerhuset garanterer for myntens ekthet og opprinnelse.

Få prioritert tilgang til Kong Haakon VIIs 2-kroner i sølv!

Norske 2-kroner i sølv er et populært samleområde for norske samlere. Norges aller siste 2-kroner i sølv innleder helt uforpliktende samlingen "Kong Haakon VIIs 2-kroner i sølv", en kort samling bestående av kun 12 historiske 2-kroner fra perioden 1906 - 1917.

Enkelte årstall er vanskelig å få tak i og du må derfor måtte regne med at enkelte av myntene i samlingen kan ha lengre leveringstid. Du har som alltid 30 dager full returrett og samler så lenge du selv ønsker. Du samler med full trygghet.

Historiske norske sølvmynter er ettertraktede blant våre samlere, bestill allerede nå for å sikre deg ett eksemplar!

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg Norges aller siste 2-kroner for 495 kroner (Frakt 39 kr tilkommer)

Allerede kunde?
Få en link for innlogging sendt til epostadressen din, som automatisk vil logge deg inn!
Få link for innloggingSkriv inn passord
TRADX_LP_Olavsettet_Til_NNAH_Vista


Hele 15 minnerike originalmynter fra Kong Olav!
Samlerhuset har nå gleden av å kunne tilby et historisk myntsett bestående av samtlige av Kong Olavs sirkulasjonsmynter. Myntsettet inneholder 15 originalmynter, som svært mange nordmenn har et kjært forhold til. Disse evigvarende myntene er i dag historiske vitnesbyrd fra Kong Olavs 34 år lange regentperiode, og et viktig minne fra vår nære historie i etterkrigstidens Norge. 

Vi inviterer med dette:

{{ user.first_name }} {{ user.last_name }}

til å bli eier av det innholdsrike og minnerike myntsettet. Benytt deg av muligheten i dag - begrenset antall sett tilgjengelig!

Kong Olavs folkekjære sirkulasjonsmynter!

For mange nordmenn er det få mynter som vekker så mange minner som Kong Olav Vs mynter. Myntene hans var med på å forme Norges identitet etter krigen, og de spilte en viktig rolle i livene til millioner av nordmenn. Kong Olavs 5-øre var mynten mange spilte på stikka med, 1-kronene hans ble flittig brukt i landets telefonkiosker, og hvem har vel ikke lagt en 10-øring eller to på sparebøssen. Derfor er vi ekstra stolte av å i dag kunne tilby et minnerikt myntsett bestående av samtlige av folkekongens sirkulasjonsmynter. 

For kun 990 kroner kan du nå sikre deg:

●  Historisk myntsett med samtlige av Kong Olav Vs mynttyper
●  Hele 15 historiske originalmynter!
●  30 dager åpent kjøp - Ingen videre forpliktelser!
  

Våre vakreste og mest omdiskuterte mynter
Under sin 34 år lange regjeringstid utga Kong Olav V to myntserier; den første fra 1958 til 1973 og den andre fra 1973 til 1991. Han introduserte både 5 krone og 10 krone som skillemynt. Med Kong Olav Vs første myntrekke introdusert 1958 ble imidlertid norske dyrearter hovedmotiv på myntene som elg, hest, ekorn, tiur, meis, elghund og bie.

Begrenset antall myntsett - vær rask!
Vi anbefaler at du bestiller allerede nå hvis du ønsker å sikre deg komplettsettet med Kong Olav Vs folkekjære mynttyper. Benytt deg derfor av denne muligheten i dag, og bli eier av minnerike mynter fra en svunnen tid!