Fra Tysklands aller siste keiser

Vi har gleden av å presentere en bemerkelsesverdig og historisk juvel: en autentisk tysk 20 Reichsmark fra 1900 utgitt av "Norgesvennen" Wilhelm II, Tysklands aller siste keiser! Denne ekstraordinære mynten gir samlere og historieinteresserte sjansen til å eie et stykke av Tysklands og Norges felles historie.

Ikke vent - sikre deg denne historiske skatten i dag!

Bestill nå og se frem til: 

  • Gullmynt fra Tysklands siste keiser – måtte abdisere etter WW1
  • Keiseren som bidro til gjenoppbygningen av Ålesund etter bybranden
  • Mynten er et utrolig tidsvitne fra vår felles europeiske historie!
  • Tilsvarende mynter var en viktig del av Norges gullbeholdning

Om du ønsker å dele beløpet i mindre rentefrie rater, kontakt vår hyggelige kundeservice på telefon 66 81 15 00 så hjelper vi deg gladelig.

Spesiallaget skrin medfølger for presentasjon og oppbevaring - uten ekstra kostnad!

Denne 20 Reichsmark mynten er preget under Wilhelm II, som regjerte fra 1888 til 1918 og var kjent som "Norgesvennen" på grunn av hans varme forhold til Norge og dets folk, Keiseren var blant annet på Norges ferie da WW1 brøt ut. Mynten representerer en epoke med tysk imperialisme, samt en tid med nære bånd mellom Tyskland og Norge. Med sin historiske betydning og sjeldenhet er denne mynten et uvurderlig og fengslende samleobjekt.

På forsiden av mynten finner du et detaljert portrett av Keiser Wilhelm II, omgitt av inskripsjonen "WILHELM II DEUTSCHER KAISER KÖNIG V. PREUSSEN." På baksiden vises riksvåpenet for det tyske riket, en majestetisk dobbeltørn med utstrakte vinger. Inskripsjonen "DEUTSCHES REICH 1900" og "20 MARK" omkranser dette storslåtte motivet.

Ikke la denne sjeldne muligheten gå fra deg! Bestill din tyske 20 Reichsmark fra 1900 utgitt av "Norgesvennen" Wilhelm II i dag og eie et stykke historie som er like verdifullt som det er vakkert.

Spesifikasjoner
Utgivelsesland:
Det Tyske Riket
Pålydende:
20 Reichmark
Vekt:
7,965 g
Diameter:
22 mm
Utgivelsesår:
1900
Metall:
90% gull