Sikre deg det klassiske årssettet 2021 for kun 290 kroner

Det klassiske årssettet inkluderer en usirkulert versjon av årets 20-kronemynt med spesialpreg som hedrer lekpredikanten og samfunnsreformanten Hans Nielsen Hauge, samt årsmedaljen som markerer at det er 30 år siden folkekongen Kong Olav V gikk bort. Settet er utgitt i et opplag på kun 9.000 eksemplarer. Årssett er ett svært populært samleområde, så vi anbefaler deg å bestille allerede nå for å sikre deg ett eksemplar!

For KUN 290 kr kan du glede deg til dette:
◆ Årets 20-kr med spesialpreg - til heder for Hans Nielsen Hauge
- Utgitt av Norges Bank
◆ 
Årsmedalje som hedrer Kong Olav V
- Motivet er lik minnemedaljen som ble utsolgt på rekordtid tidligere i år
◆ 30 dager åpent kjøp!

20-krone med spesialpreg: Hans Nielsen Hauge

Årets 20-krone med spesialpreg hedrer 250-årsjubileet til lekpredikanten og samfunnsreformatoren Hans Nielsen Hauge. Minnemynten “15 000 km” er preget i beste pregekvalitet - proof. Motivet viser Hauge som vandrer mens han leser. Han var kjent for å ha vandret på kryss og tvers i hele Norge, til sammen 15 000 km. Noe av det viktigste han gjorde på sin vei var å skape arbeidsplasser i et land med mye fattigdom og lidelse.

Årsmedaljen hedrer Kong Olav V

Den 17. januar 2021 var det 30 år siden den folkekjære kongen gikk bort. I den anledning utga Det Norske Myntverket denne årsmedaljen, preget med et flott fargefoto av Kong Olav V. Motivet er likt det som var på minnemedaljen som ble utgitt i januar 2021. Minnemedaljen var svært populær da den ble utgitt, og ble utsolgt på rekordtid! 


Opplaget på det klassiske årssettet 2021 er begrenset, så vi anbefaler deg å bestille allerede nå om du ønsker deg ett eksemplar! Du kan bli en av de første til å sikre deg et eksemplar om du bestiller i dag - Årssettet koster KUN 290 kr!Ønsker du å innlede samling med tidligerer ugitt og fremtidige årssett fra Det Norske Myntverket kan du gjøre det her: https://www.samlerhuset.no/norsk/arssett/arssett-klassisk-2021

Spesifikasjoner
Antall:
1 mynt og 1 årsmedalje
Pålydende:
20-kroner
Årstall:
2021
Kvalitet:
Usirkulert
Årsmedalje:
Hedrer Kong Olav V
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Opplag:
9.000 sett