En uvanlig mulighet!
Nå kan du sikre deg en original, norsk, usirkulert 25-øre i sølv fra 1918, utgitt under Kong Haakon VII. Usirkulert, også kjent som 0-kvalitet, vil si at mynten er ny slik den kommer fra myntverket, uten slitasje. Denne snart 100 år gamle  25-øren er sjelden i en slik utsøkt kvalitet!

Er du på jakt etter sjeldne norske mynter skal du kjenne din besøkelsestid. Kong Haakons 25-ører er vanligvis ikke så altfor sjeldne. Men som med andre mynter i lavere valører så bærer de ofte preg av å ha vært i god sirkulasjon. Derfor er det sjeldent at vi har mulighet til å tilby slike usirkulerte øremynter i sølv til våre kunder, og det kan ta utrolig lang tid før vi igjen kan tilby denne mynten i en slik kvalitet.

Hva betyr usirkulert kvalitet?
Mynter, likt som andre samleobjekter, graderes ut fra objektets kvalitet. I Norge er det vanlig å operere med skala som går fra 1- til 0. Der kvalitet 0 er den aller høyeste, også kalt usirkulert.  50-øren fra 1918, som du nå kan sikre deg, oppfyller alle kravene til oppnå denne svært høyt hengende kvalitetsbetegnelsen 0.

Kun 29 sølvmynter tilgjengelig!
Den nesten 100 år gamle usirkulerte 25-øren kan nå bli din for kun 2.995 kroner. Vi anbefaler deg å bestille omgående for å sikre deg et eksemplar, for det kan ta lang tid før vi igjen kan tilby denne mynten i en slik kvalitet.

Spesifikasjoner
Pålydende:
25-øre
Kvalitet:
Usirkulert
Årstall:
1918
Metall:
Sølv
Konge:
Haakon VII
Diameter:
16 mm
Vekt:
2,42 gram
Utgivelsesland:
Norge
Myntverk:
Den Kongelige Mynt på Kongsberg