I dag kan du sikre deg 20 historiske norske frimerker fra 2. verdenskrig til kun 99 kroner fraktfritt tilsendt. 15 av frimerkene ble funnet på slottet etter krigen og 5 frimerker ble utgitt av den norske eksilregjeringen. Normalpris for frimerkene inkludert samleutstyr er 397,95 kr. Du får over 75% rabatt og sparer dermed hele 298,95 kroner.

For 99 kroner kan du sikre deg:

  • 15 av V-frimerkene som ble funnet på slottet i 1945
  • Fra Londonserien: 5 frimerker utgitt av eksilregjeringen i London
  • Totalt 20 originale frimerker fra 2. verdenskrig 
  • Alle frimerkene er i postfrisk kvalitet
  • Albumsider og pinsett mottar du sammen med frimerkene
  • Du betaler kun 99 kr og sparer 298,95 kr - Vår normale utsalgspris 397,95 kr
  • Fraktfritt tilsendt
  • Innleder frimerkesamlingen "Norgessamlingen helt uforpliktende

15 av de bortgjemte V-merkene
8. mai 1945 var slutten på noen av de mørkeste årene i Norges historie. Hitler, den tyske nazismen, hel verden i krig – og full okkupasjon av Norge. I løpet av disse dramatiske årene ble det utgitt serier av norske frimerker som i dag er svært ettertraktede.

Vanlige norske bruksmerker med posthorn eller løve ble overtrykket bokstaven V av tyskerne for å gjøre de norske frimerkene til sine egne. Bokstaven V, for Viktoria, var opprinnelig en del av den tyske propagandakampen mot bolsjevismen. Som kjent lyktes de allierte raskt i å endre betydningen av V'en til Victory - vårt symbol for seier i kampen mot tyskerne. Tyskerne bestemte derfor at V-frimerkene skulle tas ut av bruk, og brennes. En iherdig norsk postmann greide imidlertid å redde frimerkene fra flammenes rov. Han fikk fraktet frimerkene til slottet, hvor de ble gjemt vekk i store striesekker på loftet.

Da krigen var over var det en gruppe Milorg-menn som fant frimerkene. Frimerkene ble senere auksjonert bort til veldedighet, og for noen år siden kjøpte så Samlerhuset dem. Nå har du altså mulighet for å bli eier av femten av disse historiske frimerkene, som var gjemt unna på slottet under mesteparten av krigen, til en svært så overkommelig pris!

5 av frimerkene utgitt av norsk eksilregjering i London
Londonutgaven er kanskje Norges mest kjente frimerkeserie gjennom tidene. Kongen og regjeringen var tvunget i utlendighet, og i Norge ble det utgitt mengder av nazifrimerker. Som et svar på dette bestemte eksilregjeringen seg for å utgi egne frimerker; resultatet ble den legendariske Londonutgaven. Frimerkene ble blant annet brukt på frie norske skip, og på Jan Mayen. Noen ble smuglet til det okkuperte Norge, og solgt til inntekt for motstandsbevegelsen.

Men selv om kongefamilien var i eksil, var det fortsatt mange opprører mot nazismen igjen i Norge. Et av de flotteste merkene viser akkurat dette. Hjemmefronten fikk nemlig også sitt eget frimerke, med verdien 20 øre (NK 335). Grunnlag for motivet er et fotografi som ble tatt på Ringeriksvei i Nes, der "Vi Vil Vinne" ble malt i store bokstaver av motstandsmannen Frans Aubert, som senere ble skutt på Akershus. Fotografiet var blitt smuglet over til London via Sverige og ble gjengitt i mange aviser i den frie verden som et eksempel på norsk motstandskamp.

Spesifikasjoner
Antall:
15 V-merker og 5 frimerker fra Londonserien
Utgivelsesår:
1941, 1945
Kvalitet:
Postfrisk

Unik Norgeshistorie fortalt med frimerker

Når du sikrer deg de 20 ettertraktede, norske frimerkene fra andre verdenskrig innleder du samtidig en samling med øvrige norske ubrukte frimerker. Du kommer med på vår prioriteringsliste for «Norgessamlingen Norsk Verdi», som inneholder norske frimerker utgitt etter 1910. Frimerkene blir levert med utfyllende albumsider, som sikrer en trygg og god oppbevaring, og som forteller historien om hver enkelt frimerkeutgave. Du får tilsendt nye frimerker omlag en gang per måned. Du samler så lenge du selv vil, og kan stoppe når som helst uten å oppgi noen årsak. Du samler med vår trygghetsgaranti og har alltid 30 dager full returrett. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

1. Jeg kan nå sikre meg 20 norske krigsfrimerker (V-frimerker/London-utgaver)for kun 99 kr. Frimerkene er i postfrisk kvalitet. Vår normalpris er 397,95 kr og jeg sparer dermed 298,95 kr. Frimerkene leveres med informative albumsider og en frimerkepinsett. Frakt og ekspedisjon betales av Samlerhuset.

2. Jeg betaler ingenting nå, men mottar faktura sammen med frimerkene, slik at jeg kan studere dem i fred og ro før jeg bestemmer meg for å beholde frimerkene. Jeg har full returrett i 30 dager, uansett grunn.

3. Jeg er innforstått med at Samlerhuset kun har en begrenset beholdning og at det settes en begrensning på ett frimerkesett per person. Ordrer prioriteres i innkommende rekkefølge.

4. Når jeg kjøper krigsfrimerkene innleder jeg uforpliktende i Norgessamlingen”, med norske originalfrimerker fra 1910 og frem til i dag. Alle frimerker i samlingen er i perfekt, ubrukt kvalitet (postfrisk). Frimerkene sendes meg i praktiske månedlige leveranser til Samlerhusets gjeldende utsalgspris. 49,95 kr tilkommer for frakt og ekspedisjon.

5. I løpet av samleperioden mottar jeg et album uten ekstra kostnad (vår normalpris 250 kr) for trygg oppbevaring av frimerkene. Jeg samler med Samlerhusets sjenerøse trygghetsgaranti. Det er ingen bindingstid og jeg har ingen minste kjøpsforpliktelse..

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto dersom jeg velger å returnere en forsendelse. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.