Perfekt startersett med 3 forstørrelsesglass

Settet passer perfekt for deg som vil studere mynter, medaljer, sedler og frimerker, ved hjelp av tre forskjellige forstørrelsesglass og tre forskjellige forstørrelsesevner får man alt man trenger. Settet innholder de tre mest populære forstørrelsesglassene våre.

Rammeløst forstørrelsesglass - 3x forstørrelse

Inkludert i settet er et rammeløst forstørrelsesglass med en store akryllinse med en diameter på hele 90 mm, forstørrelsesglasset har også innebygd 2 hvite LED-lys som gjør det enkelt å se detaljer. 

Kompakt lomme forstørrelsesglass - 2,5x og 10x forstørrelse

Inkludert er et kompakt lomme forstørrelsesglass med to forstørrelsesevner. Forstørrelsesglasset har to linser, en med linsediameter 30x37 og 2,5x forstørrelsesevne og en mindre linse med diameter 15 mm og 10x forstørrelsesevne. Innebygd i forstørrelsesglasset er en UV-lampe, LED lommelykt og en uttrekkbar kulepenn. Det kompakte designet passer perfekt om du trenger et forstørrelsesglass du enkelt kan ta med deg. 

Uttrekkbart presisjons forstørrelsesglass - 10x forstørrelse

Sist men ikke minst er det inkludert et utrekbart forstørrelsesglass med en linsediameter på 21 mm og 10x forstørrelsesevne.