Libra Mini digital myntvekt med opplyst display

Mini myntvekten passer perfekt for enhver samler som ønsker å veie og ha oversikt over vekten på myntene sine. På grunn av den praktiske størrelsen er vekten enkel å ta med seg om du skal på samlinger, klubbmøter eller messer. Vektens opplyste LCD dispay lar deg enkelt se vekten på dine mynter/medaljer. Vekten bruker 1x CR2032 batteri, inkludert.  

6 forskjellige vekenheter

Med hele 6 forskjellige vektenheter har du mulighet til å veie dine mynter i de normale vektenhetene for mynt. Kanskje viktigst er det å både ha mulighet til å veie i både gram og unse. Vekten lar deg veie dine mynter fra 0.01-100g med en svært lav vekttoleranse på +/- 0.03g. Vekten lar deg måle i gr, oz, ozt, dwt, ct, gn.

Passer alle norske sirkulasjonsmynter med ett unntak 

Så langt er det kun en norsk sirkulasjonsmynt som har en høyere vekt en 100g og det er valøren 4 speciedaler(3 kjente i privat eie, 2021), vekten passer med andre ord til alle norske sirkulasjonsmynter bortsett fra 4 speciedaler. 

Tara- og telle-funksjon 

Vekten har tara funksjon som lar deg nulstille vekten om du tar i bruk en veiepanne eller ikke ønsker å fjerne en mynt fra veieplattformen når du skal veie en ny mynt. Telle funksjonen lar deg stille inn en vektenhet for deretter å finne ut hvor mange enheter med den spesifike vekten som befinner seg på veieplattformen. Telle funksjonen er spesielt praktisk om du har mange like mynter. 

Spesifikasjoner
Format:
45 x 76 x 13 mm
Vektområde:
0,01 - 100 gram