LIBRA 100 digital myntvekt med opplyst display

Myntvekten passer perfekt for enhver samler som ønsker å veie og ha oversikt over vekten på myntene sine, vekten har det du trenger og er i tillegg lett å transportere. Det Opplyste LCD displayet lar deg enkelt se vekten på dine mynter/medaljer eller andre ting du måtte ønsker å veie. Vekten bruker 2 AAA batterier, inkludert. 

6 forskjellige vekenheter

Med hele 6 forskjellige vektenheter har du mulighet til å veie dine mynter i de normale vektenhetene for mynt. Kanskje viktigst er det å både ha mulighet til å veie i både gram og unse. Vekten lar deg veie dine mynter fra 0.01-100g med en svært lav vekttoleranse på +/- 0.03g. Vekten lar deg måle i gr, oz, ozt, dwt, ct, gn.

Tara- og telle-funksjon 

Vekten har tara funksjon som lar deg nulstille vekten om du tar i bruk en veiepanne eller ikke ønsker å fjerne en mynt fra veieplattformen når du skal veie en ny mynt. Telle funksjonen lar deg stille inn en vektenhet for deretter å finne ut hvor mange enheter med den spesifike vekten som befinner seg på veieplattformen. Telle funksjonen er spesielt praktisk om du har mange like mynter. 

Stor veieplattform i rustfritt stål

Den store veieplattformen i rustfritt stål gjør det enkelt å veie dine mynter.

For mynter over 100g anbefaler vi myntvekten LIBRA 500 som lar deg veie mynter/medaljer opp til 500g, klikk på linken for å lese mer om LIBRA 500: https://www.samlerhuset.no/samleutstyr/samlerutstyr-diverse/digital-myntvekt-libra-500

Spesifikasjoner
Format:
64 x 116 x 17 mm
Vektområde:
0,01 - 100 gram