I dag får du 50% rabatt på et original frimerke fra 1863 med historiens høyeste skillingverdi. Frimerket er i postfrisk kvalitet. Du betaler kun 350 kroner. Katalogpris er 700 kroner* (Handlerkatalog 47, 2018). Samlerhuset spanderer også frakt og forsikring!

Dette er et knallgodt tilbud som du skal vite å slå til på!

Vi har akkurat nå fått tak i noen eksemplarer av det sjeldne frimerket 24 skilling Våpen fra 1863 i postfrisk kvalitet. Dette frimerke har det lavest opplag av alle norske skillingsfrimerker. Du samler for tiden på «Norgessamlingen Norsk Verdi», som dekker perioden etter 1910. Vi gir deg nå også muligheten til å sikre deg et ettertraktet frimerke fra skillingsperioden, som starter i 1855. Du får 50% rabatt og betaler kun 350 kroner

Er du rask kan du sikre deg:

 • Norsk frimerke med historiens høyeste skillingverdi
 • Frimerke utgitt allerede 29.august 1863
 • Frimerke i postfrisk kvalitet
 • 50% rabatt - nå kun 350 kroner, fraktfritt tilsendt
 • Inkludert album, albumsider med utfyllende informasjon og pinsett
 • Innleder samlingen med postfriske og ustemplet/hengslet frimerker fra perioden 1855-1909
 • 30 dagers returrett på alle forsendelsene

Frimerket, merket katalognummer NK 10, hadde et av de laveste opplagene av skillingsfrimerkene på 1800-tallet, og er meget ettertraktet. 24 skilling var en liten formue i 1863. Frimerket var beregnet på tyngre pakkepost, som det ikke ble sendt all verden av gjennom posten på den tiden. Opplaget på frimerker var kun 440.700 merker, som faktisk er det nest laveste antallet som er utgitt av noe hovednummer av skillingsfrimerkene. Norges første frimerke ble til sammenligning trykket i over 2 millioner eksemplarer. Av de 440.700 har naturligvis en stor del blitt tapt i tidenes løp og følgelig er kun en liten del bevart i postfrisk utgave. Sikrer du deg dette frimerket kan du derfor trygt fastslå at du tilhører en utvalgt liten gruppe som har en av 1800-tallets sjeldenheter.

Perfekt kvalitet
Frimerket du nå kan sikre deg er «postfrisk» kvalitet. Postfrisk kvalitet er et ubrukt frimerke uten stempel, og med originalgummien på baksiden helt intakt, akkurat like perfekt som det var da det forlot frimerkepressene i sin tid. Hvis originalgummien har fått spor av at frimerket har vært montert på en albumside ved hjelp av såkalte frimerkehengsler i gamle i dager kalles frimerket «ustemplet».

 
Spesifikasjoner
Pålydende:
24 skilling
Utgivelsesår:
1863
Kvalitet:
Postfrisk
Farge:
Brun
Opplag:
440.700
Vannmerke:
Ja
Norske Prestisjefrimerker
Samtidig med at du mottar NK 10 innlemmes du på prioriteringslisten over kunder med førsterett til postfriske og ustemplede frimerker fra perioden 1855 til 1910. Hver gang vi får inn frimerker fra denne perioden sendes de først til samlere på prioriteringslisten helt uforpliktende. Fordi mange av frimerkene er ytterst vanskelig å få tak i, kan vi ikke garantere at vi kan skaffe alle frimerkene til alle prioritetskunder, men vi kan garantere deg at du vil få førsteprioritet til alle frimerker vi greier å skaffe. Som vanlig når du samler hos Samlerhuset får du ekthetsgaranti og 30 dager åpent kjøp.
 
Komplett albumsidesett og album kostnadsfritt
Sammen med frimerket vil du motta informative albumsider helt kostnadsfritt. Du mottar også et kostnadsfritt album for best mulig oppbevaring av dine nye albumsider og frimerke. Du vil også motta en praktisk frimerkepinsett, som er hendig og anbefales å bruke hvis du vil ta frimerkene ut for å studere dem nøyere.
 

Salgs- og leveringsbetingelser

Mine Samlerhuset-fordeler:

 1. Jeg kan sikre meg et originalt 24-skillingsfrimerke for kun 350 kr. Katalogpris er 700 kroner (handlerkatalog 46, 2017). Jeg får dermed 50% rabatt og sparer 350 kroner. Frimerket er i perfekt kvalitet (postfrisk). Samlerhuset dekker frakt og fraktforsikring for frimerket. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er et frimerke per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge. 
 2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar frimerket sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere det i fred og ro før jeg betaler. Frimerket sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
 3. Norske skillingsfrimerker kan være vanskelig å få tak. Vi har få frimerker tilgjengelig nå. Sikrer jeg meg frimerket nå er jeg samtidig garantert plass på en liten, eksklusiv liste over samlere som har prioritert tilgang til samlingen Norske frimerker fra perioden 1855-1910 i postfrisk og ustemplet kvalitet.
 4. Som fast samler får jeg tilsendt en ny forsendelse om lag én gang i måneden, eller sjeldnere hvis tilgangen er alt for begrenset. Jeg har ingen garanti for at jeg over tid vil få tak i alle frimerkene i samlingen, men jeg har garanti for at jeg er på fortrinnsrettslisten når Samlerhuset får inn nye frimerker. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.
 5. Frimerkene i samlingen prises ihht dagsaktuelle priser, i tråd med verdi, kvalitet og sjeldenhet. Porto og forsikring tilkommer med 49,95 kr.
 6. Sammen med frimerket får jeg et flott album, pinsett og albumsider uten ekstra kostnad for oppbevaring og presentasjon av frimerkesamlingen. Vår normalpris for dette samleutstyret er 380 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette.
 7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto dersom jeg returnerer en forsendelse. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.
 8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.
 9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, frimerker og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter, frimerker eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.