9. februar 2018 går startskuddet får vinterens desidert største idrettsfest; de 23 olympiske vinterleker i PyeongChang 2018

I den forbindelse vil Therese Johaug og Samlerhuset gi deg en offisiell OL-seddel signert av Therese Johaug. Alle som samler OL-mynter utgitt til OL i PyeongChang 2018 får denne OL-seddelen GRATIS. Seddelen sendes ut når de foreligger fra nasjonalbanken og Therese har signert.

Som distributør for det offisielle minnemyntprogrammet til OL i PyeongChang 2018 har Samlerhuset i Norge heldigvis fått en del av den internasjonale kvoten, men vår kvote er kun 500 sølvmynter. Nå kan du sikre deg den en offisielle sølvmynten «skiskyting» til 860 kroner, fraktfritt tilsendt. Sølvmynten starter samlingen med de øvrige OL-myntene fra vertsnasjonen Sør-Korea.

MERK: Bestill OL-mynten i dag og få OL-seddel signert av Therese Johaug GRATIS. Ordrer prioriteres i innkommende rekkefølge.

 

Kjære samler,

Som vi alle kjenner til kan ikke Therese konkurrere igjen før neste høst men Samlerhuset har lyst til å hjelpe Therese til å stå best mulig rustet til comebacket. Derfor har vi inngått en sponsoravtale med Therese. Den er ikke offentliggjort ennå – du og andre gode kunder er de første som får vite det.

Som en takk vil Therese signere noen av de offisielle OL-sedlene som blir utgitt til OL i PyeongChang 2018. Vi har besluttet å gi bort disse sedlene til våre faste OL-samlere.

Alle som samler OL-mynter til OL i PyeongChang 2018 får en offisiell OL-seddel signert av Therese helt gratis fra Therese og Samlerhuset.

Seddelen har pålydende 2000 won. OL-sedler er svært sjeldne. Det er bare tredje gang i OLs lange historie at OL-sedler utgis.

Tidenes laveste opplag for en vinterolympisk førsteutgave i sølv
OL-myntene til Korea-OL er også uvanlige. Opplagene er utrolig lave. Opplaget for alle sølvmyntene i serie 1 er på totalt 200.000 eksemplarer, fordelt på 8 sølvmynter. Dette gir i gjennomsnitt kun 25.000 eksemplarer pr mynt. Dette er rekordlavt og hele 10.000 færre pr sølvmynt enn det som ble utgitt til OL i Sotsji 2014.

Ikke bare blir opplaget på hver sølvmynt rekordlave 25.000 eksemplarer – men bare 30% tillates solgt utenfor Sør-Korea. Når det internasjonale markedet kun får tildelt 7.500 mynter, betyr det selvsagt at bare et fåtall sølvmynter er tilgjengelig i Norge.

Introduksjonstilbud før alle andre
Som distributør for det offisielle minnemyntprogrammet til OL i PyeongChang 2018 har Samlerhuset i Norge heldigvis fått en del av den internasjonale kvoten, men vår kvote er kun 500 sølvmynter.

Nå kan du sikre deg den en offisielle sølvmynten «skiskyting» til 860 kroner, fraktfritt tilsendt. Sølvmynten starter samlingen med de øvrige OL-myntene fra vertsnasjonen Sør-Korea. Ordrer prioriteres i innkommende rekkefølge. 

Spesifikasjoner
Valør:
5.000 won
Kvalitet:
Proof
Myntmetall:
99,9% sølv
Diameter:
33 mm
Vekt:
15,55 gram
Opplag:
I gjennomsnitt 25.000 eksemplarer (200.000 stk fordelt på 8 mynter)
Utgivelsesland:
Sør-Korea

Starter helt uforpliktende samlingen med de offisielle OL-myntene fra vertsnasjonen Sør-Korea.
Hvis du er blant de heldige som bestiller OL-sølvmynten «skiskyting» til 860 kroner fraktfritt tilsendt, får du også prioritert tilgang til de øvrige OL-myntene fra vertsnasjonen Sør-Korea. Du starter uforpliktende samlingen med 18 offisielle OL-mynter utgitt til OL I PyeongChang 2018. Prisen på OL-myntene i nysølv vil være 360 kroner og 860 kroner for OL-myntene i sølv.  Alle myntene er offisielle OL-mynter fra vertsnasjonen Sør-Korea. OL-myntene leveres ca. en gang i måneden (+ frakt 39,95 kroner pr mynt), så lenge du selv ønsker det, alle til 30 dager fri vurdering med full returrett.

Hos Samlerhuset har du som vanlig alltid åpent kjøp i 30 dager, slik at du kan studere myntene i fred og ro hjemme før du endelig bestemmer deg. Hvis du vil returnere en mynt står det alltid en ny samler klar til å ta den over.

Kostnadsfrie samlefordeler

Skrin, ekthetssertifikat og album for ekthetssertifikat er inkludert i samlingen

  1. Jeg kan sikre meg en gratis seddel signert av Therese Johaug samt en offisiell OL-sølvmynt mynt utgitt til det første vinter-OL i Sør- Korea for kun 860 kroner. Mynten er i proof-kvalitet, som er den høyeste samlekvaliteten. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for mynten. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
  2. Jeg trenger ikke å betale noen nå, men mottar mynten sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
  3. Hvis jeg sikrer meg den offisielle OL-mynten til 860 kroner, mottar jeg i tillegg en offisiell OL-seddel signert av Therese Johaug uten ekstra kostnad. Seddelen sendes ut når de foreligger fra nasjonalbanken og Therese har signert, selvsagt fraktfritt tilsendt.
  4. Hvis jeg sikrer meg denne OL-mynten, sikrer jeg meg også automatisk en prioritert tilgang på de offisielle minnemyntene utgitt av Nasjonalbanken i Sør-Korea til OL i PyeongChang 2018. Samlingen består av 18 offisielle OL-mynter, 2 mynter preget i myntmetallet nysølv og 16 mynter preget i sølv. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny offisiell sør-koreansk OL-mynt etter hvert som de utgis, som er om lag en gang per måned. Det er ingen bindingstid og jeg har ingen minstekjøps-forpliktelse.
  5. Prisen for de offisielle minnemyntene i sølv er 860 kroner. Prisen for de offisielle minnemyntene i myntmetallet nysølv er 360 kroner. Vi tar forbehold om prisendringer ved betydelig utslag i sølvpris eller valutakurs. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 39,95 kr. Forsendelsesmåte er via post og utsendelse skjer 3-7 dager etter tildeling.
  6. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert myntskrin i tre for elegant oppbevaring av de offisielle minnemyntene til OL i PyeongChang 2018. Normal pris for myntskrinet er 450 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette.
  7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettsloven.
  8. Samlerhuset forbeholder seg å justere salgsprisen hvis sølvverdien endrer seg betydelig. Jeg vil i så fall bli tilskrevet om dette på forhånd.
  9. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, og gjøre myntsamling tilgjengelig fortest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.