Bli en av 37 heldige utvalgte som får mulighet til å sikre seg den over 100 år gamle originalmynten i gull fra Russlands siste Tsar - Nikolai II. Mynten er en av de siste med portrett av statsoverhodet og ble utgitt mellom 1897-1911. 

Ole Bjørn Fausas anbefaling:

  • 5-rubel fra Russlands siste Tsar
  • Over 100 år gammel original gullmynt
  • Gullmynten fra Tsar Nikolai II er en av de siste med portrett av statsoverhoder på russiske mynter
  • Fordelstilbud på 2.990 kroner - 1.000 kroner i avslag
    Flaske med 24 karat bladgull, GRATIS!!
  • Bli en av de 37 heldige!
  • Garantert plass i gullklubben “Gullmyntenes århundre”

Siden middelalderen hadde Russland blitt styrt av eneveldige tsarer. Tsar var den russiske tittelen for keiser, som igjen har sin opprinnelse i det romerske Caesar. Da Tsar Nikolai overtok makten i 1894, dekket det russiske imperiet faktisk en sjettedel av kloden! Under Den russiske revolusjonen ble Vinterpalasset i St. Petersburg stormet. Tsar Nikolai og hans kone tsarina Alexandra Fedorova av Hessen ble skutt. Tsar Nikolai IIs gullmyntutgivelser ble de siste i rekken av russiske tsarpregninger.

5-rubel 1897-1911
Portrettet av den siste tsaren ser mot venstre og er utformet i naturalistisk tradisjon. Reversen er forsynt med det keiserlige våpenskjold; en dobbelthodet ørn med blikket vendt både vest- og østover med St. Georg og Moskvas drageemblem på brystet. Med revolusjonen var det imidlertid brått slutt på både romanovske gullutmyntinger og på flere hundre år lange russiske gullmynttradisjoner.

Eksklusiv liten gullklubb “Gullmyntenes århundre”
Sikrer du deg gullmynten innlemmes du i gullklubben ”Gullmyntenes århundre” med internasjonale gullmynter. Gullmyntene er fra en periode da Europa ble styrt av mektige herskere som Victoria I, Napoleon III og Wilhelm II - og det ble preget praktfulle myntkunstverk i gull verden over. Myntene tilsendes til uforpliktende gjennomsyn med 45-90 dagers mellomrom. Du har alltid 30 dager full returrett, og det er ingen minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid. Du samler så lenge du ønsker. I løpet av samleperioden vil du motta et flott album til ekthetssertifikatene, samt annet spennende materiell som bok og mansjettknapper, alt uten ekstra kostnader.Bestill nå dersom du er interessert i den originale gullmynten fra Russlands siste Tsar, og bli en av de 37 heldige som innlemmes i gullklubben “Gullmyntenes århundre”. 


 

Spesifikasjoner
Pålydende:
5-rubel
Utgivelsesår:
1897-1911
Metall:
90 % gull
Diameter:
18 mm
Vekt:
4,3 gram
Myntherre:
Nikolai II
Myntsted:
St. Petersburg

                                     
Eksklusiv liten gullklubb “Gullmyntenes århundre”
Gjennom gullklubben «Gullmyntenes århundre» inviteres du inn i en eksklusiv liten klubb der du får tilsendt utsøkte internasjonale originale gullmynter i ditt tempo, uten å betale på forhånd. Sikrer du deg den legendariske gullmynten fra Tsar Nikolai II, starter du samtidig gullklubben “Gullmyntenes Århundre”.

Fordelaktig tilbud
Samlerhuset har god kontakt med verdens ledende myntverk og bransjens dyktigste leverandører, som medlemmer av gullklubben kan nyte godt av. Du vil motta interessante, originale gullmynter og får alltid skriftlig informasjon om den neste gullmyntens historie og pris før den sendes til deg.

Ingen kjøpeplikt
Det er helt uforpliktende å være med i klubben «Gullmyntenes århundre». Du avgjør selv hvilke gullmynter du ønsker å motta, og gir oss bare beskjed innen den angitte avbestillingsfristen dersom du ikke ønsker den neste historiske gullmynten.

DINE MEDLEMSFORDELER

Fordelaktig tilbud.
Samlerhuset har kontakt med verdens ledende myntverk og bransjens dyktigste leverandører som medlemmer av gullklubben kan nyte godt av. Du vil motta interessante, originale gullmynter og får alltid skriftlig informasjon om den neste gullmyntens historie og pris før den sendes til deg.

Ingen kjøpeplikt.
Det er helt uforpliktende å være med i klubben «Gullmyntenes århundre». Du avgjør selv hvilke gullmynter du ønsker å motta, og gir oss bare beskjed innen den angitte avbestillingsfristen dersom du ikke ønsker den neste historiske gullmynten. Ta kontakt med vår VIP-avdeling på telefon 66 99 48 00.

Fornøydgaranti.
Du mottar historisk dokumentasjon skrevet av mynteksperter og ekthetsbevis med hver historiske gullmynt du mottar. Vi sender gullmynten rett hjem til deg. Skulle du ikke være helt fornøyd med gullmyntens kvalitet, bytter vi umiddelbart. Du har alltid 30 dager åpent kjøp. Ønsker du likevel ikke å beholde den tilsendte gullmynten, kontakter du bare vår VIP-avdeling.