Nå har du muligheten til å forhåndsbestille og bli en av de første som sikrer deg årets myntutgivelser fra Det Norske Myntverket. Det Norske Myntverket på Kongsberg produserer alle norske sirkulasjonsmynter, jubileumsmynter og minnemynter på oppdrag fra Norges Bank.

Norges Bank har allerede utgitt en 20-kroner sirkulasjonsmynt med spesialpreg som markerer 150-årsjubileet for Den Norske Turistforeningen. Denne 20-kronen vil være med i årssettene. Det Norske Myntverkets offisielle årsmedalje er også inkludert.

Rekordlavt opplag
Interessen for de siste årenes årssett har vært enorm samtidig som opplagene på det klassiske årssettet stadig har blitt lavere og lavere. Dette har gjort at noen av de siste års utgaver er vanskelig å få tak i. Opplaget på det moderne årssett 2018 er rekordlavt - kun 5.000 eksemplarer.

  • Årets norske mynter i usirkulert kvalitet fra Norges Bank
  • Myntverkets offisielle årsmedalje
  • Rekordlavt opplag - kun 5.000 eksemplarer
  • Årssettet sendes til deg rett etter utgivelsen i juni 2018
  • Kun 240 kroner, kostnadsfritt tilsendt
  • Innleder samling med tidligere utgitte og fremtidige årssett fra Det Norske Myntverket
Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2018
Kvalitet:
Usirkulert
Opplag:
Rekordlavt! kun 5.000

Din inngangsbillett til samling av norske årssett!

Sikrer du deg et eksemplar av årssettet i moderne utgave fra 2018 innleder du samtidig en samling som inneholder kommende og tidligere utgivelser av norske årssett i klassisk og moderne utgave. Som fast samler er du garantert tilgang til fremtidige utgivelser av de ettertraktede årssettene, samtidig som du vil få muligheten til å sikre deg sjeldne tidligere årganger. Det er ingen bindingstid, og du har alltid 30 dager fri returrett. Noen av de tidligere årssettene er utsolgt fra Det Norske Myntverket og er i dag vanskelige å få tak i.

1. Jeg kan forhåndsbestille ”Det Norske Årssett 2018” i moderne utgave til 240 kroner. Samlerhuset spanderer frakten. Årssettet inneholder årets sirkulasjonsmynter utgitt av Norges Bank i usirkulert kvalitet, samt Det Norske Myntverkets årsmedalje. 

2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar årssettet sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere årssettet i fred og ro før jeg betaler. Årssettet sendes per post når det utgis i juni 2018

3. Sikrer jeg meg årssettet 2018 sikrer jeg meg samtidig fremtidige årssett som utigs av Det Norske Myntverket samtidig som jeg får mulighet til å sikre meg tidligere utgitte årganger. Jeg vil motta både klassiske og moderne årssett.

4. Som fast samler av norske årssett får jeg tilsendt ett eller flere norske årssett om lag én gang i måneden eller sjeldnere avhengig av tilgang. Det er ingen bindingstid og ingen minste kjøpsforpliktelse.

5. Prisen for de ulike årssettene i samlingen varierer avhengig av årgang og sjeldenhet. Årssettene prises etter katalogprisen til Norges Mynter. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 39,95 kr.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto om jeg velger å returnere et årssett. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, sedler og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.