For kun 49 kr kan du starte din reise

Minnemynten som i dag kan bli din minnes den historiske og betydningsfulle staten New York. Mynten viser statuen av Frihetsgudinnen, et ikonisk symbol på frihet og demokrati, som står majestetisk i New York Harbor.

Originalmynten vi i dag kan tilby er del av det statlige amerikanske myntverkets mest anerkjente myntprogram noensinne og hedrer den historiske staten! Myntprogrammet er ekstremt populære, ikke bare i USA, men over hele verden.

For KUN 49 kr kan du glede deg til:

  • En originalmynt fra verdens mest spennende myntprogram.
  • Ettertraktet mynt belagt med 24 karat rent gull.
  • Uforpliktende innledning til samlingen "50 State Quarters".
  • Myntene som skapte samlemani og fikk enhver amerikaner til å bli myntsamler.

I løpet av samlingen vil du motta utfyllende historisk informasjon om alle de amerikanske statene og myntene som representerer hver og en av de. Du vil også motta en elegant blistermappe for presentasjon og oppbevaring av disse populære myntene belagt med 24 karat rent gull. 

Denne flotte blistermappen medfølger din 3. forsendelse i samlingen, helt kostnadsfritt!

En av USAs mest populære myntprogram 

I 1999 lanserte Det statlige amerikanske myntverket et myntprogram til ære for de 50 amerikanske statene - som skulle vise seg å bli utrolig populært. Hvert år utga myntverket 5 nye kvartdollarmynter som representerte en ny stat. Myntene ble utgitt i den rekkefølgen de forpliktet seg til å være medlem av unionen. Over 100 millioner amerikanere ventet i 10 år for å få fullført sin samling med kvarterdollarmynter!

Reverssiden på hver mynt viser motiv som hedrer den spesifikke staten, mens adverssiden viser det kjente myntportrettet av George Washington, den aller første amerikanske presidenten. I tillegg er siden dekorert med "United states of America", "Quarter Dollar", "Liberty" og "In God we trust" for å hedre de typiske myntene som utgis i USA. 

Gjennom de gullbelagte myntene i samlingen blir du tatt med på en reise gjennom USAs 50 stater og deres fasinerende historie, natur, geografi, kultur og de enkelte statenes særpreg og stoltheter.  

Kvartdollar for staten New York

Kvartdollaren som i dag kan bli din representerer New York og er belagt med 24 karat gull. Motivet på reversen viser Statuen av Frihetsgudinnen, et ikonisk symbol på frihet og demokrati, står majestetisk i New York Harbor. Gitt av Frankrike til USA i 1886, representerer denne imponerende skulpturen håp, frihet og velkommen til innvandrere som ankommer i søken etter det amerikanske drømmen. Statuen, med sin fakkel og tavle, er et globalt kjennetegn på frihet og en påminnelse om de verdier som forener menneskeheten.

Bestill i dag - kun 49 kr!

Spennende amerikansk myntsamling

Når du sikrer deg kvartdollaren med motiv fra staten New York innleder du helt uforpliktende en spennende myntsamling med USAs mest omfattende og suksessrike myntprogram noensinne, USAs 50 State Quarters. Samlingen inneholder 50 amerikanske kvartdollarmynter (quartere) utgitt i perioden 1999-2008, som nå er belagt med 24 karat rent gull. Hver mynt leveres i kapsel med ekthetssertifikat og tilhørende følgebrev. Med din 3. forsendelse mottar du en flott samlemappe for oppbevaring og presentasjon av myntene. 

Fra og med 2. forsendelse mottar du 5 mynter med hver forsendelse. I løpet av kun 11 forsendelser har du komplettert en samling som det har tatt tusenvis av amerikanere over 10 år å fullføre! Pris på de videre forsendelsene er 595 kr (+frakt).  

Mine Samlerhuset fordeler:

1. Jeg kan nå sikre meg den amerikanske kvartdollarmynten fra New York belagt med rentgull til kun 49 kroner. Frakt på 49 kroner tilkommer. Normalpris for mynten er 119 kroner (+ frakt 69 kr) – jeg sparer 90 kroner.

2. Jeg innleder samtidig samlingen «USAs 50 State Quarters belagt med gull» helt uforpliktende. Samlingen består av en mynt for hver av de amerikanske statene, 50 mynter totalt. Jeg får mulighet til å bli med på en reise gjennom USAs 50 stater med deres fascinerende historie, natur, geografi og kultur, illustrert på gullbelagte kvartdollarmynter.

3. Som samler får jeg tilsendt fem mynter i en forsendelse ca. en gang i måneden til bare 119 kroner per mynt, totalt 595 kroner. Frakt på 69 kroner tilkommer per forsendelse. Prisendringer kan forekomme og vil bli informert om i forkant. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en flott samlemappe med kart over USA for oppbevaring av myntene. Jeg mottar også eierbevis til samlingen og ekthetssertifikat med hver mynt, samt en praktisk perm der jeg kan oppbevare ekthetssertifikatene og samlingens eierbevis. Alt dette får jeg uten ekstra kostnad slik at jeg får maksimal glede av å samle på de amerikanske quarter-myntene som forteller USAs spennende historie.

5. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det statlige amerikanske myntverket
Utgivelsesland:
USA
Utgivelsesår:
2001
Diameter:
24.26 mm
Metall:
Kobbernikkel belagt med 24 karat rent gull
Vekt:
5,67 gram
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Utgivelsesperiode for samlingen:
1999-2008