Introduksjonstilbud!

For kun 49 kr kan du nå innlede verdens mest populære samling, utgitt av Det statlige amerikanske myntverket. Myntprogrammet består av 50 mynter, en for hver stat i Amerika. Fra starten i 1999 ble det utgitt 5 mynter hvert år - over 100 millioner amerikanere ventet i 10 år for å fullføre sin samling!

Bestill i dag og bli samler av myntene som skapte samlemani i Amerika. For kun 49 kr kan du sikre deg mynten som hedrer den mest folkerike staten, California!

For KUN 49 kr kan du glede deg til:

  • En originalmynt fra verdens mest populære myntprogram.
  • Belagt med 24 karat rent gull
  • Uforpliktende innledning til samlingen "50 State Quarters".
  • Blistermappe med plass til alle myntene medfølger i løpet av samlingen - uten ekstra kostnad

I løpet av samlingen vil du motta utfyllende historisk informasjon om alle de amerikanske statene og myntene som representerer hver og en av de. Du vil også motta en elegant blistermappe for presentasjon og oppbevaring av disse populære myntene belagt med 24 karat rent gull. 

Denne flotte blistermappen medfølger din 3. forsendelse i samlingen, helt kostnadsfritt!

Verdens mest populære myntprogram 

I 1999 lanserte Det statlige amerikanske myntverket et myntprogram til ære for de 50 amerikanske statene - som skulle vise seg å bli utrolig populært. Hvert år utga myntverket 5 nye kvartdollarmynter som representerte en ny stat. Myntene ble utgitt i den rekkefølgen de forpliktet seg til å være medlem av unionen.

Reverssiden på hver mynt viser motiv som hedrer den spesifikke staten, mens adverssiden viser det kjente myntportrettet av George Washington, den aller første amerikanske presidenten. Gjennom de gullbelagte myntene i samlingen blir du tatt med på en reise gjennom USAs 50 stater og deres fasinerende historie, natur, geografi, kultur og de enkelte statenes særpreg og stoltheter.  

Motivet hedrer staten California

Kvartdollaren som i dag kan bli din representerer amerikas mest folkerike stat, California, ofte kjent som "The Golden State". Motivet på reversen viser til naturrikdommene i denne pittoreske staten, med den amerikanske naturforskeren John Muir i forgrunnen av granittformasjonen Half Dome.

Bestill i dag - kun 49 kr!

Spennende amerikansk myntsamling

Når du sikrer deg kvartdollaren med motiv fra staten California innleder du helt uforpliktende en spennende myntsamling med USAs mest omfattende og suksessrike myntprogram noensinne, USAs 50 State Quarters. Samlingen inneholder 50 amerikanske kvartdollarmynter (quartere) utgitt i perioden 1999-2008, som nå er belagt med 24 karat rent gull. Hver mynt leveres i kapsel med ekthetssertifikat og tilhørende følgebrev. Med din 3. forsendelse mottar du en flott samlemappe for oppbevaring og presentasjon av myntene. 

Fra og med 2. forsendelse mottar du 5 mynter med hver forsendelse. I løpet av kun 11 forsendelser har du komplettert en samling som det har tatt tusenvis av amerikanere over 10 år å fullføre! Pris på de videre forsendelsene er 595 kr (+frakt).  

Mine Samlerhuset fordeler:

1. Jeg kan nå sikre meg den amerikanske kvartdollarmynten fra California belagt med rentgull til kun 49 kroner. Frakt på 39 kroner tilkommer. Normalpris for mynten er 119 kroner (+ frakt 59 kr) – jeg sparer 90 kroner.

2. Jeg innleder samtidig samlingen «USAs 50 State Quarters belagt med gull» helt uforpliktende. Samlingen består av en mynt for hver av de amerikanske statene, 50 mynter totalt. Jeg får mulighet til å bli med på en reise gjennom USAs 50 stater med deres fascinerende historie, natur, geografi og kultur, illustrert på gullbelagte.

3. Som samler får jeg tilsendt fem mynter i en forsendelse ca. en gang i måneden til bare 119 kroner per mynt, totalt 595 kroner. Frakt på 59 kroner tilkommer per forsendelse. Prisendringer kan forekomme og vil bli informert om i forkant. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en flott samlemappe med kart over USA for oppbevaring av myntene. Jeg mottar også eierbevis til samlingen og ekthetssertifikat med hver mynt, samt en praktisk perm der jeg kan oppbevare ekthetssertifikatene og samlingens eierbevis. Alt dette får jeg uten ekstra kostnad slik at jeg får maksimal glede av å samle på de amerikanske quarter-myntene som forteller USAs spennende historie.

5. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det statlige amerikanske myntverket
Utgivelsesland:
USA
Utgivelsesår:
2005
Diameter:
24.26 mm
Metall:
Kobbernikkel belagt med 24 karat rent gull
Vekt:
5,67 gram
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Utgivelsesperiode for samlingen:
1999-2008