Bestill innen 1. juli og få hele 1.000 kroner i avslag + Flaske med 24 karat bladgull, GRATIS!!!

Da Tsar Nikolai overtok makten i 1894, dekket det russiske imperiet faktisk en sjettedel av kloden! Folket hadde store forhåpninger om endring etter harde år med et strengt styre – men det viste seg at Nikolai var en svak Tsar med stadig minkende støtte. Etter krigen i 1917 mistet han støtten fra sin egen hær og så seg nødt til å abdisere.

FOR KUN 2.990 KRONER SIKRER DU DEG:

 • 5-rubel fra Russlands siste Tsar
   
 • Kun 37 gullmynter tilgjengelig!
   
 • Mynten fra Tsar Nicolai II er en av de siste med portrett av statsoverhoder på russiske mynter
   
 • Fordelstilbud på 2.990 kroner - 1.000 kroner i avslag
  Flaske med 24 karat bladgull, GRATIS!!
 • Garantert plass på en liten eksklusiv liste over samlere i gullklubben “Gullmyntenes århundre”

Det sagnomsuste ettermælet
I juli 1918 ble Nikolai II og hele hans familie myrdet av bolsjevikene i Jekaterinburg, og Romanov-dynastiets epoke var definitivt over. Siden den gang har det versert utallige historier om at deler av familien hadde overlevd og brakt slekten videre. Særlig kjent er legendene om hans datter Anastasia – men ingen av de mange historiene har noen gang blitt bekreftet.

De aller siste myntene med portrett av statsoverhode
Da Tsar Nikolai ble avsatt, betydde det slutten på en epoke – også for Russlands staselige mynter. Myntene til Nikolai II ble nemlig de siste med portrett av statsoverhoder på russiske mynter. Fra og med revolusjonen i 1917 ble disse omgående erstattet av hammer, sigd og andre kommunistiske symboler.

5-rubel 1897-1911 - utformet av fremragende stempelskjærer
De russiske gullseriene ble utformet av fremragende stempelskjærere ved myntverket i St. Petersburg med aner i den russiske gravørtradisjonen. Portrettet av den siste tsaren er uten laubærkrans og utformet i naturalistisk tradisjon. Reversen er forsynt med det keiserlige våpenskjold; en dobbelthodet ørn med blikket vendt både vest- og østover med St. Georg og Moskvas drageemblem på brystet. Med revolusjonen var det imidlertid
brått slutt på både romanovske gullutmyntingen og på flere hundre år lang russiske gullmynttradisjon.Bestill nå dersom du er interessert i den originale gullmynten fra Russlands siste Tsar, og bli en av de kun 37 samlerne som innlemmers i gullklubben “Gullmyntenes århundre”. 


 

Spesifikasjoner
Pålydende:
5-rubel
Utgivelsesår:
1897-1911
Metall:
90 % gull
Diameter:
18 mm
Vekt:
4,3 gram
Myntherre:
Nikolai II
Myntsted:
St. Petersburg

                                     
Eksklusiv liten gullklubb “Gullmyntenes århundre”
Gjennom gullklubben «Gullmyntenes århundre» inviteres du inn i en eksklusiv liten klubb der du får tilsendt utsøkte internasjonale originale gullmynter i ditt tempo, uten å betale på forhånd. Sikrer du deg den legendariske gullmynten fra Tsar Nikolai II, starter du samtidig gullklubben “Gullmyntenes Århundre”.

Fordelaktig tilbud
Samlerhuset har god kontakt med verdens ledende myntverk og bransjens dyktigste leverandører, som medlemmer av gullklubben kan nyte godt av. Du vil motta interessante, originale gullmynter og får alltid skriftlig informasjon om den neste gullmyntens historie og pris før den sendes til deg.

Ingen kjøpeplikt
Det er helt uforpliktende å være med i klubben «Gullmyntenes århundre». Du avgjør selv hvilke gullmynter du ønsker å motta, og gir oss bare beskjed innen den angitte avbestillingsfristen dersom du ikke ønsker den neste historiske gullmynten.

DINE MEDLEMSFORDELER

Fordelaktig tilbud.
Samlerhuset har kontakt med verdens ledende myntverk og bransjens dyktigste leverandører som medlemmer av gullklubben kan nyte godt av. Du vil motta interessante, originale gullmynter og får alltid skriftlig informasjon om den neste gullmyntens historie og pris før den sendes til deg.

Ingen kjøpeplikt. Det er helt uforpliktende å være med i klubben «Gullmyntenes århundre». Du avgjør selv hvilke gullmynter du ønsker å motta, og gir oss bare beskjed innen den angitte avbestillingsfristen dersom du ikke ønsker den neste historiske gullmynten. Ta kontakt med vår VIP-avdeling på telefon 66 99 48 00.

Fornøydgaranti.
Du mottar historisk dokumentasjon skrevet av mynteksperter og ekthetsbevis med hver historiske gullmynt du mottar. Vi sender gullmynten rett hjem til deg. Skulle du ikke være helt fornøyd med gullmyntens kvalitet, bytter vi umiddelbart. Du har alltid 30 dager åpent kjøp. Ønsker du likevel ikke å beholde den tilsendte gullmynten, kontakter du bare vår VIP-avdeling.