NYHET: 
- Verdenskjente Colosseum

Colosseum, også kjent som Flavia Amphitheater, ble bygget mellom 72 e.Kr. og 80 e.Kr. under keiser Vespasian og hans sønn, Titus. Det mektige amfiteateret kunne romme opptil 50.000 tilskuere! Her kunne Romas borgere vitne gladiatorkamper, dyrejakter, og til og med rekonstruerte sjøslag!

Da Colosseum ble bygd var det mye større og langt mer imponerende enn noen bygg før. For romerne var Colosseum viktig for kultur, sport og underholdning, her ble romerske verdier som mot, utholdenhet og styrke vist frem på de mest brutale måter. 

Bestill i dag og se frem til å motta: 

★ En bit av verdensarven - belagt med 24 karat gull! 
Praktfull minnemynt preget i høyeste kvalitet - proof
Uforpliktende innledning til samlingen "Verdens syv nye underverker"
★ Historisk informasjon og spesiallaget samlemappe for utstilling og oppbevaring - kostnadsfritt!

Verdens syv nye underverker

Samlingen består av de syv mest bemerkelsesverdige byggverk i arkitekturhistorien som fortsatt eksisterer - valgt av over 100 millioner mennesker rundt om i verden. Samlingen udødeliggjør alle på offisielle mynter, belagt med 24 karat rent gull. Dette er en unik mulighet til å samle minnemynter for menneskehetens største kreasjoner, for første gang belagt med rettferdig utvunnet, sporbart og eksklusivt Fairmined gull. 

lp-bilde-av-samlemappen

Den spesiallagede samlemappen som følger minnemynten.

Verdens syv nye underverker

Samlingen "Verdens syv nye underverker" inneholder 7 minnemynter, alle belagt med 24 karat rent gull. Hver av de 7 minnemyntene har motiv og forteller historien til et av de syv nye underverkene. Videre i samlingen mottar du, omtrent en gang i måneden, en minnemynt med motiv av:

Chichen Itza, Mexico (800-tallet): Chichen Itza er et stort maya-byområde som var en av de største mayabyene og var økonomisk og politisk dominerende i sin tid. Den mest kjente strukturen er El Castillo, også kjent som Kukulkan-pyramiden.

Cristo Redentor, Brasil (1931): Denne gigantiske statuen av Jesus Kristus i Rio de Janeiro er et symbol på kristendommen og er kjent over hele verden. Det står på toppen av Corcovado-fjellet og gir en panoramautsikt over byen.

Den kinesiske mur, Kina (bygget mellom det 5. århundre f.Kr. og det 16. århundre): Denne imponerende festningen strekker seg over 20 000 kilometer og ble bygget for å beskytte kinesiske stater og imperier mot inntrengning.

Machu Picchu, Peru (1450): Denne gamle Inca-byen ligger høyt oppe i Andesfjellene og er kjent for sin unike arkitektur integrert med det naturlige landskapet. Det ble "gjenoppdaget" i 1911 av Hiram Bingham.

Petra, Jordan (ca. 300 f.Kr.): Dette er en historisk og arkeologisk by kjent for sine steinskårne arkitektur og vannledningssystem. Den mest kjente strukturen er Al Khazneh (The Treasury).

Taj Mahal, India (1632-1653): Dette mausoleet er bygget av Mughal-keiseren Shah Jahan for å huse graven til hans yndlingskone, Mumtaz Mahal. Det er et mesterverk av indisk, persisk og islamsk arkitektur og er kjent for sin symmetriske skjønnhet og bruk av hvit marmor.

 lp-de-7-myntene-i-samlingen

I tillegg til minnemyntene over kan du komplimentere din samlemappe med en minnemynt i 24 karat rent gull!

lp-gc-til-om-samlingen

Over kan du se prikken på i en i samlingen. En gullmynt preget i 24 karat rent gull.

 

Mine Samlerhuset fordeler:

  1. Jeg kan nå sikre meg den offisielle minnemynten «Colosseum» belagt med rettferdig utvunnet og sporbart Fairmined gull til introduksjonspris på 199 kroner. Frakt på 39 kr tilkommer. Jeg sparer dermed 270 kroner ved å benytte meg av tilbudet.

  2. Bestiller jeg minnemynten kan jeg som regel velge betalingsmåte; VIPPS eller faktura. Ved betaling med VIPPS blir jeg belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med VIPPS for et samleobjekt som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Velger jeg faktura, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg har 30 dager full returrett og kan bestille minnemynten hjem og ta den i nærmere øyesyn før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Minnemynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

  3. Om jeg sikrer meg minnemynten «Colosseum» innleder jeg samtidig samlingen «Verdens syv nye underverker» helt uforpliktende. Samlingen består av kun syv minnemynter som markerer de syv mest utrolige severdighetene og landemerkene i verden.

  4. Som samler får jeg tilsendt en ny minnemynt ca en gang i måneden. Hver minnemynt koster 449 kr, frakt og ekspedisjon tilkommer på 59 kr. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse. Prisjusteringer kan forekomme, men vil bli informert om i forkant.

  5. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 66 81 15 00 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

  6. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen.

lp-de-7-myntene-i-samlingen

De 7 gullbelagte minnemyntene i samlingen

Spesifikasjoner
Pålydende:
1 New Zealand dollar
Diameter:
38,61 mm
Vekt:
28,7 gram
Metall:
Kobbernikkel belagt med 24 karat Fairmined gull
Kvalitet :
Høyeste proof
Utgiverland:
Niue Island
Utgivelsesår:
2023
Opplag:
Lave 15.000 på verdensbasis