NYHET: Sikre deg det klassiske årssettet 2021 for kun 240 kroner, fraktfritt tilsendt.

Det klassiske årssettet inkluderer en usirkulert versjon av årets 20-kronermynt med spesialpreg som hedrer lekpredikanten og samfunnsreformanten Hans Nielsen Hauge, samt årsmedaljen som markerer at det er 30 år siden folkekongen Kong Olav V gikk bort. Settet er utgitt i et opplag på kun 9.000 eksemplarer. Årssett er ett svært populært samleområde, så vi anbefaler deg å bestille allerede nå for å sikre deg ett eksemplar!

For KUN 240 kr, fraktfritt tilsendt, kan du glede deg til dette:
◆ Årets 20-kr med spesialpreg - til heder for Hans Nielsen Hauge
- Utgitt av Norges Bank
◆ 
Årsmedalje som hedrer Kong Olav V
- Motivet er lik minnemedaljen som ble utsolgt på rekordtid tidligere i år
◆ 
Uforpliktende innledning til samling med tidligere og fremtidige årssett
◆ 30 dager åpent kjøp!

20-kroner med spesialpreg: Hans Nielsen Hauge

Årets 20-kroner med spesialpreg hedrer 250-årsjubileet til lekpredikanten og samfunnsreformatoren Hans Nielsen Hauge. Motivet på minnemynten “15 000 km” på viser Hauge som vandrer mens han leser. Han var kjent for å ha vandret på kryss og tvers i hele Norge, til sammen 15 000 km. Noe av det viktigste han gjorde på sin vei var å skape arbeidsplasser i et land med mye fattigdom og lidelse.

Årsmedaljen hedrer Kong Olav V

Den 17. januar 2021 var det 30 år siden den folkekjære kongen gikk bort. I den anledning utga Det Norske Myntverket denne årsmedaljen, preget med et flott fargefoto av Kong Olav V. Motivet er likt det som var på minnemedaljen som ble utgitt i januar 2021. Minnemedaljen var svært populær da den ble utgitt, og ble utsolgt på rekordtid! 


Opplaget på det klassiske årssettet 2021 er begrenset, så vi anbefaler deg å bestille allerede nå om du ønsker deg ett eksemplar! Du kan bli en av de første til å sikre deg et eksemplar om du bestiller i dag - Årssettet koster KUN 240 kr!Ønsker du å bestille mer en ett sett kan du gjøre det her: https://www.samlerhuset.no/norsk/arssett/arssett-klassisk-2021-singel

Spesifikasjoner
Antall:
1 mynt og 1 årsmedalje
Pålydende:
20-kroner
Årstall:
2021
Kvalitet:
Usirkulert
Årsmedalje:
Hedrer Kong Olav V
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Opplag:
9.000 sett

Din inngangsbillett til samling av norske årssett!

Sikrer du deg et eksemplar av årssettet i klassisk utgave fra 2021 innleder du samtidig en samling som inneholder kommende og tidligere utgivelser av norske årssett i klassisk og moderne utgave. Som fast samler er du garantert tilgang til fremtidige utgivelser av de ettertraktede årssettene, samtidig som du vil få muligheten til å sikre deg sjeldne tidligere årganger. 

Det er ingen bindingstid, og du har alltid 30 dager fri returrett.

PS: Noen av de tidligere årssettene er utsolgt fra Det Norske Myntverket og er i dag vanskelige å få tak i.

1. Jeg kan sikre meg ”Det Norske Årssett 2021” i klassisk utgave til 240 kr. Samlerhuset spanderer frakten. Årssettet inneholder årets sirkulasjonsmynt, 20-kroner med spesialpreg, utgitt av Norges Bank i usirkulert kvalitet. I tillegg inneholder årssettet Det Norske Myntverkets årsmedalje som hedrer Kong Olav V.

2. Bestiller jeg årssettet kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for mynten som innleder samlingen, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist.

3. Sikrer jeg meg årssettet 2021 i klassisk utgave er jeg samtidig sikret fremtidige utgivelser av det klassiske og moderne årssett som utgis av Det Norske Myntverket. Samtidig som jeg får mulighet til å sikre meg tidligere utgitte årganger i klassisk og moderne utgave.

4. Som fast samler av norske årssett får jeg tilsendt ett eller flere norske årssett om lag én gang i måneden eller sjeldnere avhengig av tilgang. Det er ingen bindingstid og ingen minste kjøpsforpliktelse.

5. Prisen for de ulike årssettene i samlingen varierer avhengig av årgang og sjeldenhet. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 49,95 kr.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto om jeg velger å returnere et årssett. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, sedler og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.