Spesialutgave av Det klassiske årssettet 2022

Visste du at Norges Bank ikke utgir noen nye sirkulasjonsmynter i 2022? Hvert år utgir Det Norske Myntverket et årssett bestående av de nye sirkulasjonsmyntene samt en årsmedalje. Da det ikke utgis noen ny mynt i år har myntverket nå utgitt en spesialutgave av årssettet, som hedrer vår folkekjære konge, kong Harald V. Hvert sett er individuelt nummerert, så ingen eksemplarer er helt like!

Spesialutgaven kan bli din for kun 345 kr. Det Norske Myntverkets årlige myntsett er et svært populært samleområde og har en naturlig plass i enhver norsk myntsamling. En god del av det lave opplaget på kun 6.000 sett er allerede reserver av faste samlere. Årets spesialutgave av det klassiske årssettet er ettertraktet, vi anbefaler deg derfor å bestille i dag - før det er for sent!

For kun 345 kr kan du glede deg til:
♔ Spesialutgave av årssettet 2022 - utgitt av Det Norske Myntverket
♔ Hedrer kong Harald V og dronning Sonja

♔ Hvert eksemplar er individuelt nummerert!
♔ Uforpliktende innledning til samling med tidligere og fremtidige utgitte årssett.

 

Spesialutgave hedrer kong Harald V

Årets spesialutgave hedrer den folkekjære kongen vår, kong Harald V. I 2022 er det nemlig 30 år siden kong Harald Vs portrett for første gang prydet norske sirkulasjonsmynter, i 1992. I dette årssettet finner du hans fem typemynter: 20-krone, 10-krone, 5-krone, 1-krone og 50-øre. I tillegg inneholder settet en årsmedalje som hedrer både kongen og dronning Sonja. Det populære kongeparet fyller begge 85 år i år. Medaljen er designet av den prisbelønte kunstneren Ingrid Austlid Rise.

Ingen nye sirkulasjonsmynter i 2022

Det er ingen hemmelighet at bruken av kontanter i Norge har sunket kraftig de siste årene, og på grunn av dette utgir ikke Norges Bank noen ny sirkulasjonsmynt i 2022. Dette for første gang siden 1905. Vi har vært gjennom flere krisetider som både krig og børskrakk, men vi må altså helt tilbake til unionsoppløsningen for å finne sist gang det ikke ble preget nye norske sirkulasjonsmynter.

Her har vi skrevet et blogginnlegg om at det ikke kommer noen nye sirkulasjonsmynter

Den siste norske kongen på mynt?

Som følge av den synkende bruken av kontanter blir kanskje kong Harald V den siste norske kongen på mynter? Kong Harald er godt likt blant nordmenn gjennom sin kjærlighet til det norske folk, hans latter og smittende smil, humor og idrettsengasjement, folkelighet og mye mye mer. Kanskje vil disse myntene om noen tiår vekke like mange nostalgiske følelser som myntene til kong Haakon VII og kong Olav V?

Bestill din spesialutgave i dag for kun 345 kr!

Din inngangsbillett til samling av norske årssett!

Sikrer du deg et eksemplar av spesialutgaven av årssettet 2022 innleder du samtidig en samling som inneholder kommende og tidligere utgivelser av norske årssett i klassisk og moderne utgave, alle utgitt av Det Norske Myntverket. Som fast samler er du garantert tilgang til fremtidige utgivelser av de ettertraktede årssettene, samtidig som du vil få muligheten til å sikre deg sjeldne tidligere årganger. 

Det er ingen bindingstid, og du har alltid 30 dager fri returrett.

PS: Noen av de tidligere årssettene er utsolgt fra Det Norske Myntverket og er i dag vanskelige å få tak i.

1. Jeg kan sikre meg spesialutgaven av ”Det Norske Årssett 2022” for kun 345 kr. Årssettet er utgitt av Det Norske Myntverket og inneholder 5 av kong Harald Vs typemynter, samt årsmedaljen «Kong Harald V og Dronning Sonja 85 år».

2. Sikrer jeg meg spesialutgaven av årssettet 2022 er jeg samtidig sikret fremtidige utgivelser av det klassiske og moderne årssett som utgis av Det Norske Myntverket. Samtidig som jeg får mulighet til å sikre meg tidligere utgitte årganger i klassisk og moderne utgave.

3. Som fast samler av norske årssett får jeg tilsendt ett eller flere norske årssett om lag én gang i måneden eller sjeldnere avhengig av tilgang. Det er ingen bindingstid og ingen minste kjøpsforpliktelse. Prisen for de ulike årssettene i samlingen varierer avhengig av årgang og sjeldenhet. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 59 kr.

4. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto om jeg velger å returnere et årssett. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

5. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, sedler og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Opplag:
Kun 6.000 spesialutgaver
Utgivelsesår:
2022
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Utgivelsesland:
Norge