"Verdens vakreste maleri" er kåret! 

Ved hjelp av flere tusen nordmenns stemmer har vi kåret verdens vakreste maleri. Vinneren ble mesterverket "Adams skapelse", malt av Michelangelo Buonarotti i årene 1508-1512. 

I dag kan du sikre deg verdens vakreste maleri på kunstbarre, belagt med 99,9 % gull for kun 149 kr! Opplaget er på lave 5.000 individuelt nummererte eksemplarer, der lave numre leveres først. 

Dette kan du glede deg til - for kun 149 kr:
★ Verdens vakreste maleri "Adams skapelse" på barre, belagt med 24 karat gull 
★ Individuelt nummerert kunstbarre
 - kun 5.000 på verdensbasis
★ 
En elegant start på samlingen "Verdens mesterverk"

Bestiller du i dag kan den flotte kunstbarren med motiv av "Adams skapelse" bli din for kun 149 kr - du sparer da 560 kr! (ord. pris 640 kr + 69 kr)


Kunstbarre preget med verdens vakreste maleri

I dag kan du bli eier av en kunstbarre prydet med vinneren av kåringen verdens vakreste maleri "Adams skapelse". Kunstbarren er preget i bronse og belagt med 99,9 % rent gull, for så å bli påført dets individuelle nummer. Til slutt gjengis maleriet i fullfargepreg på den silkematte overflaten, med farger så nær opptil originalmaleriet som det er mulig å komme. Opplaget er på lave 5.000 individuelt nummererte eksemplarer, så bestill ditt eksemplar allerede nå!

Mesterverket "Adams skapelse"

«Adams skapelse» er at av hovedverkene i Det sikstinske kapell i Vatikanstaten. Dette mesterverket, som er blant verdens mest reproduserte og parodierte, viste en stor forståelse av menneskelig anatomi. Mesterverket er malt av Michelangelo Buonarotti, som elsket sterke farger, kraftige mennesker og skarpt lys. Ingen gjemmer seg i skyggen, ingen forvises til periferien.

Michelangelo har her gjenskapt der alt liv ifølge Bibelen ble til. Gud fremstår nærmest som Zevs med sin mektige overkropp og lange skjegg. Hans engler fyller ut den markante røde kappen. Ifølge en teori er Guds røde kappe med på å skape en «hjerne» komplett med hjernestamme (Guds ben). Det er blitt foreslått at han fant ut dette gjennom å bevitne en disseksjon. Dette var strengt forbudt på denne tiden.

Maleriet ble vinneren av kåringen "Verdens vakreste maleri"!

Bestill i dag - spar 540 kr!

Kunstbarren som er prydet med vinneren av kåringen "Verdens vakreste maleri" kan i dag bli din for kun 149 kr - du sparer da  over 560 kr! (ord. pris 640 kr + frakt)

Verdens Mesterverk

Denne storslåtte samlingen formidler noen av verdens mest kjente malerier fra tidlig kunsthistorie og frem til rundt 1900.

Gjennom samlingen «Verdens mesterverk» kan du sikre deg 12 utvalgte kunstbarrer belagt med 24 karat rent gull. Kunst er «sinnets tolkning av en opplevelse» og dens mål er å stille spørsmål og vekke tanker. Et hvert individ vil sanse et maleri på sin egen måte. Det var derfor ingen enkel oppgave å velge ut maleriene som folk flest kan forbinde med verdens mest kjente malerier.

Å definere hva som er kunst, er svært vanskelig, for det er ofte en subjektiv vurdering fra person til person. Maleriene i samlingen er håndplukket av professor emeritus i kunsthistorie, Gunnar Danbolt i samarbeid med Samlerhuset. Danbolt har utgitt en rekke kunsthistoriske publikasjoner og er utnevnt til ridder 1. klasse av St. Olavs orden for sin iherdige innsats som kunstformidler.

Sammen med hver kunstbarre i samlingen «Verdens Mesterverk», vil du motta utfyllende historiekort som forteller historien rundt originalmaleriet som motivet på kunstbarrene er hentet fra, og også om stilretningen maleriet tilhører. I tillegg får du også interessant informasjon om kunstneren bak hvert av maleriene. Dokumentasjonen som medfølger kunstbarrene i denne samlingen er også skrevet av professor Gunnar Danbolt, og gir deg muligheten til å bygge opp et helt spesielt historieverk over Verdens maleriske kunstarv.

1. Jeg kan sikre meg kunstbarren for kun 149 kroner + frakt på 49 kroner. Kunstbarren er preget i bronse belagt med 99,9 % rent gull, og maleriet er gjengitt i fullfargepreg. Ekthetssertifikat og historisk dokumentasjon medfølger uten ekstra kostnader for meg. Det er kun 5.000 individuelt nummererte kunstbarrer, og at lave numre leveres først.

2. Jeg innleder samtidig uforpliktende samlingen ”Verdens Mesterverk”. Samlingen består av 12 kunstbarrer prydet av noen av verdens mest kjente malerier fra tidlig kunsthistorie og frem til rundt 1900. Som samler får jeg tilsendt en ny kunstbarre ca én gang i måneden til 640 kroner per kunstbarre. Prisenderinger kan forekomme og vil bli informert om i forkant. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle, tilkommer frakt og ekspedisjon på 69 kr på mine nye kunstbarrer. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

3. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en elegant treramme for oppbevaring og presentasjon av kunstbarrene. Jeg mottar også et album for oppbevaring av dokumentasjonen som følger med hver kunstbarre – uten ekstra kostnad.

4. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv, og samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

5. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

6. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Metall:
Bronse belagt med 99,9% gull
Kvalitet:
Brilliant
Størrelse:
60 x 35 mm
Vekt:
50 gram
Pålydende:
1 dollar, Niue Island
Opplag:
5.000 individuelt nummererte
Advers:
Dronning Elizabeth II
Revers:
«Mona Lisa» i fullfargepreg