Blue Skies and Tailwinds

Denne spektakulære og massive mynten heter Blue Skies og er preget i høyeste mulige kvalitet - proof. Navnet har mynten fått etter uttrykket "Blue Skies and Tailwinds" som er en frase som piloter gir hverandre før hver flytur som en velsignelse og "lykke til på reisen der fuglene flyr".

Preget med innovativ pregeteknikk

Med den innovative og avanserte pregemetoden Smartminting© er det mulig å prege ekstra høye relieff og ekstremt detaljerte motiv. Se rett ved siden av propellen og legg merke til den svært detaljerte motoren. Du kan nesten høre de særegne lydene et propellfly lager når det kjører nedover rullebanen! Den avanserte pregeteknikken har klart å skape et utrolig detaljnivå, og fronten av propellflyet kommer virkelig godt til sin rett - spesielt med bakgrunnen i svart proof kvalitet.Mynten er preget i hele 2 unser rent sølv og har en diameter på 38,61 mm. Dette er en stor og tung mynt preget tvers gjennom i 99,9 % rent sølv.

Allerede utsolgt fra myntverket!

Den massive mynten er preget i hele 2 unse 99,9 % rent sølv med en bakgrunn i svart proof kvalitet. Dette er en stor og tung mynt som måler hele 38,61 mm i diameter. Opplaget på propell-mynten er kun på 999 eksemplarer på verdensbasis, og den er allerede utsolgt fra myntverket.

Vi fikk kun 20 eksemplarer til Norge, så sikre deg ditt eksemplar i dag før den flyr avsted!

Sølvmynten leveres med ekthetssertifikat i dette flotte, spesiallagde skrinet.

Spesifikasjoner
Antall:
Kun 20 til Norge!
Pålydende:
10 dollar
Kvalitet:
Svart proof
Metall:
99,9% rent sølv
Diameter:
38,61 mm
Vekt:
2 unser, 62,2 gram
Opplag:
999
Utgivelsesland:
Cook Island
Utgivelsesår:
2020