Bli med å hedre det norske kongehuset og monarkiet med Kong Harald i spissen! Vi gir deg nå muligheten til å komplettere minnesettet Alt for Norge, som består av fire minnemedaljer utgitt av Det Norske Myntverket. Minnemedaljene er alle belagt med rent platina og med flotte motiv preget i farger. 

Spesialtilbudet gjelder;
✓ Minnesettet Alt for Norge i pregekvalitet: Brilliant usirkulert
✓ Belagt med rent platina og fargepreg
✓ Minnemedaljer utgitt av Det Norske Myntverket 
✓ Begrenset opplag på 7.500 
Kun 499 kr per medalje - totalt 1.996 kr
✓ Kompletter settet Alt for Norge i dag!

Minnemedaljene plasseres i samlemappen du mottok sammen med folkekongen Olav V minnemedalje. Vi anbefaler bestilling med en gang dersom du vil sikre deg dette minnesettet fra Det Norske Myntverket. Ønsker du å dele opp i rentefrie rater, kontakt kundeservice på tlf 0 25 50! 

Benytt ditt spesialtilbud på minnesettet Alt for Norge 1991-2021 i dag!

En hyllest til det norske kongehuset og monarkiet

Kong Olav var den første norske kongen som vokste opp i landet sitt etter middelalderen. Gjennom sine 33 år som konge av Norge, fikk han en enestående kontakt med det norske folket, og ble Folkekongen. Da Kong Olav 17. januar 1991 gikk bort, ble Slottsplassen fylt med lys, blomster og bilder fra mennesker som ville hedre og minnes sin kjære konge. Få dager senere fikk Norge en ny konge, Kong Harald, som seg lot signe til kongsgjerningen som sin far, men med en dronning ved sin side, Dronning Sonja.

Med Kong Harald har det norske kongehuset gått inn i en ny tid. Med sin langt mindre formelle væremåte enn sin far og bestefar og ved å vise en personlig side, med både humor og gripende taler om inkludering og medmenneskelighet, har han gjort at det norske monarkiet stadig står sterkt, og at det er en framtid for tronarvingene Kronprins Haakon og Prinsesse Ingrid Alexandra som monarker av Norge.

Spesifikasjoner
Antall:
4 minnemedaljer
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Metall:
Kobbernikkel belagt med rent platina
Særpreg:
Fotografisk fargepreg
Diameter:
38,61 mm
Vekt:
26 gram
Opplag:
7.500