Kategori: Bøker (10)
Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Bøker

Flatøybok, 1. bind BOKVERK: Flatøybok – vårt viktigste bokverk!
H.M. Kong Harald V uttaler: -Det finnes intet annet tilsvarende verk som forteller så inngående om den felles kulturelle og historiske arven vi skandinaver deler
299 kr 699 kr
Boka Boka "Gulltransporten"
Den spennende historien om Gulltransporten skrevet av myntekspertene Svein H. Gullbekk og Ronny Hatletvedt i et ”coffee table”-format, rikt illustrert og med strålende innhold og design. 
298 kr
Norges mynter i dansketiden 1449-1814 Helt ny myntkatalog over Norges mynter fra før 1814!
Vi har i dag gleden av å kunne tilby deg en helt ny myntkatalog som tar for seg Norges mynter før 1814. Det er 21 år siden det sist kom en norsk katalog som dekker perioden før 1814, og det sier seg selv at utgivelsen er svært etterlengtet. Hold deg oppdatert på våre historiske norske myntskatter og kjøp myntkatalogen "Norges mynter i dansketiden" til kun 699 kroner nå!  
699 kr
Norsk Middelalderkatalog Norsk Middelalderkatalog Få full oversikt over myntene fra Norges Storhetstid 1263 - 1319
Nå har det endelig kommet ut en ny katalog som tar for seg mynter preget under Norges storhetstid 1263 - 1319! Katalogen inneholder en grundig systematisering av myntene som ble preget i Norge i denne svært spennende perioden, med flotte bilder og grundige beskrivelser av hver mynt. Til nå har det vært relativt tynt med kataloger som tar for seg mynter fra denne perioden, men med denne katalogen gir forfatteren Magne josefsen et sterkt birdag til å bevare vår innholdsrike mynthistorie fra Norges storhetstid.   
495 kr 649 kr
Magasinet Mynt & Historie Magasinet Mynt & Historie
Samlerhuset utgir magasinet Mynt & Historie. Et magasin for samlerglade om samlerglede. Nå kan du sikre deg tilgang til myntnyheter og spennende historie! Introduksjonspris for magasinet er kun 39 kroner, som innleder uforpliktende abonnement på magasinet Mynt & Historie som kommer ut ca. fire ganger i året. Abonnementspris er kun 39 kroner per utgave.Vår ordinær utsalgspris 79 kroner.  
39 kr 79 kr
Myntkatalogen Norges Mynter Myntkatalogen Norges Mynter Hold deg oppdatert på Norges mynter!
Årets myntkatalog markerer en 49 år lang tradisjon med katalogutgivelse i Norge. Myntkatalogen inneholder verdier og informasjon om alle norske mynter utgitt fra 1814 frem til i dag. I tillegg er katalogen krydret med spennende historier bak utvalgte mynter og nyttige samlertips for deg som samler på mynter.
95 kr 125 kr