Armbånd i Humanium metall

Humanium Metal er et nytt og spennende metall som er laget av omsmeltede illegale skytevåpen som er beslaglagt og destruert, for deretter å bli gjort om til både samleobjekter og bruksgjenstander. For hvert armbånd som selges, gir organisasjonen Humanium Metal en del av overskuddet tilbake til konfliktdrevne samfunn og ofre for væpnet vold.

Markerer en ny æra

Armbåndet med designet "Changes" markerer begynnelsen på en ny epoke og tar et standpunkt mot utfordringene vår verden står overfor, med vold og krig. Dette er forankret i materialenes ånd ved å bruke Humanium Metal - omsmeltede våpen - og resirkulerte PET-flasker. Armbåndet er robust og designet for hverdagsbruk; det passer like godt til hverdags som til mer formelle antrekk. Det formidler det viktige budskapet om å gjenbruke ressurser på nye måter, samtidig som det er en påminnelse om viktigheten av å ta avstand fra våpenvold. For hvert skytevåpen som smeltes ned, spares potensielt et menneskeliv!

Har du spørsmål eller kommentarer, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 0 25 50 eller e-post kundeservice@samlerhuset.no. 

Spesifikasjoner
Antall:
Pålydende:
Årstall:
Utgivelsesår:
Utgivelsesdato:
Kvalitet:
Metall:
Diameter:
Vekt:
Farge:
Opplag:
Særpreg:
Språk:
Kunstner:
Gravør:
Advers:
Revers:
Vannmerke:
Format:
Signatur:
Utgivelsesland: