Sølvmynt formet som Batman - preget i 150 gram sølv

Nå kan vi tilby deg en av de mest populære tegneseriefigurene på egen sølvmynt! Dette er en offisiell utgivelse, godkjent av DC Comics og Warner Bros, som er preget med imponerende 3D-effekt, antikk finish og fargebelagte detaljer formet som superhelten. Av det totale opplaget på 750 eksemplarer, er det kun 30 som blir tilgjengelig i Norge - så vi anbefaler å være rask med bestilling!

Dette kan du se frem til:

Offisiell Batman-mynt i over 150 gram sølv
◆ Preget med imponerende 3D-effekt, antikk finish og fargebelagte detaljer
Offisiell utgivelse godkjent av DC Comics og Warner Bros
◆ Leveres med originalt ovalt skrin med Batman-logoen

Beskytteren av Gotham City
Superhelten dukket for første gang opp i Detective Comics i 1939, og ble etter hvert så populær at han fikk sitt eget tegneserieblad. Den spennende og gripende fortellingen om Batman og hans sanne identitet, Bruce Wayne, fortsatte sin suksess etter satsingen. Dette har ført til at Batman er den mest populære tegneseriefiguren fra det amerikanske tegneserieforlaget, sammen med Supermann.
Derfor har vi nå gleden av å vise deg denne uvanlige mynten, med sin helt unike form. Den gjenkjennelige flaggermus-formen, med særegne detaljer gjør at mynten får et superrealistisk utseende av den populære superhelten. Kanskje dette er årets tøffeste mynt?Bestill din Batman-mynt i dag - vi anbefaler å være rask da det er et svært begrenset antall på kun 30 eksemplarer!

Spesifikasjoner
Pålydende:
5 Barbados Dollar
Metall:
Sølv
Vekt:
155.5 gr
Farge:
Grå, blå, gul
Opplag på verdensbasis:
750