OL i Beijing i 2022 blir en fest, og det er med stor glede vi nå kan tilby de aller første minnemyntene til de 24. olympiske vinterleker!

Nå kan du være en av de aller første til å sikre deg et virkelig flott sølvmyntsett til Vinter-OL i Beijing i 2022. Settet inneholder den eneste handovermynten i sølv som er utgitt til dette OL, samt de fire aller første offisielle minnemyntene til den forestående folkefesten Beijing-OL.

Den eneste handovermynten i sølv

Det er en årelang tradisjon å gi ut en handovermynt fra ett OL til et annet. Mynten symboliserer det samme som OL-ilden som går fra sted til sted; med det olympiske lekers sjel og tradisjoner, fra ett sted til et nytt.

Da OL-ilden slukket etter OL i PyeongChang i 2018, var det få som kunne forestille seg hva de neste fire årene skulle romme. Den verdensomspennende koronapandemien har endret verden. Men tross strenge restriksjoner om sosial avstand og offentlige arrangement, har sport stadig vært en av arenaene som har samlet folk – om så bare digitalt. På mange måter blir handovermynten fra PyeongChang til Beijing et løfte om en tradisjon og en folkefest vi ikke vil la slippe.

Handovermynten i dette sølvsettet er den eneste handovermynten i sølv som er utgitt til OL i Beijing i 2022, og opplaget er satt til lave 1.000 eksemplarer. Mynten er preget i 99,9% rent sølv ved The Singapore Mint.De fire første offisielle minnemyntene i sølv til OL i Beijing

De fire kinesiske myntene er de fire aller første offisielle OL-myntene til Beijing-OL fra vertsnasjonen Kina.
Myntene er i 99,9% sølv og har motiv av OL-grenene kunstløp, freestyle, skøyter og skiskyting. I bakgrunnen av myntmotivene er det en helt spesiell og dekorativ hologrameffekt.

Myntene har felles revers med Beijing-OLs offisielle logo og de olympiske ringene. Myntene er utgitt i begrensede 80.000 eksemplarer – langt færre enn hva man kan anta det finnes OL-myntsamlere i verden.

Er du interessert i OL, er dette settet du bør sikre deg for OL Beijing!

Spesifikasjoner
Antall mynter:
5 mynter
Metall:
99,9% rent sølv
Diameter:
33 mm
Vekt:
15 gram
::
HANDOVER-MYNT:
Pålydende:
1 dollar
Opplag:
1.000 eksemplarer
Kvalitet:
Høyeste mulige kvalitet; proof
Utgiver:
Singapore Mint
Utgivelsesår:
2021
::
4 OFFISIELLE MYNTER:
Pålydende:
5 Yuan
Opplag:
80.000 på verdensbasis
Særpreg:
Spesiell og dekorativ hologrameffekt
Utgivelsesland:
Kina
Utgivelsesår:
2022