En norsk OL-bragd: sølvminnemynt på 1 kilo fra OL i Beijing.

-Rabatt på 2.000 kr! (gyldig i 48 timer)

OL i Beijing ble en enorm historisk bragd, da vi klarte å vinne hele 16 gull sammenlagt. Det er ingen som tidligere har vunnet flere gull i ett enkelt vinter-OL enn Norge, og i den anledning får du nå muligheten til å sikre deg en offisiell sølvminnemynt på 1 kilo som er preget og utgitt av vertslandet Kina. Sølvminnemynten er en av de offisielle sølvminnemyntene til vinter-OL 2022. 

Denne offisielle mynten er preget i 99,9 % sølv, måler hele 10 cm i diameter og er i beste pregekvalitet, proof. Det detaljrike motivet viser fire av de mest populære vintersportsøvelsene: langrenn, alpint, snowboard og skihopp. Alle idretter der vi har store håp om norske medaljer! I bakgrunnen kan du se de kinesiske fjellene og Den kinesiske mur – med elegant hologram effekt.

Dette kan du glede deg til:

  • Offisiell sølvminnemynt på 1 kilo sølv - preget i 99,9% sølv
  • Rikelig med flotte detaljer og måler hele 10 cm i diameter!
  • Preget og utgitt av vertslandet Kina - pålydende 300 yuan
  • Rabatt på 2.000 kr - kun gyldig i 48 timer! Vær rask før tilbudet er over.

Et historisk OL for Norge

Vinter-OL i 2922 inkluderte 109 medaljekappløp over 15 disipliner i syv vinteridretter. OL-et ble arrangert i Beijing, i forstaden Yanqing og byen Zhangjiakou. Beijing ble dermed den første vertsbyen som både har arrangert sommer- og vinter-OL.

Innen langrenn ligger Norge langt foran nummer to, Sverige. Innen hopp har vi også flest gull, med en komfortabel avstand til de neste beste. Laila Schou Nielsen vant bronse i det første OL med alpine grener i 1936. Vårt første gull i denne grenen fikk vi med Stein Eriksen i storslalåm i Oslo i 1952. Førti år senere kom vi tilbake på pallen, som var starten på gullalderen. Fra da har vi vunnet ett eller to gull i samtlige OL siden. Sølvminnemynten du nå kan sikre deg er fra OL-et som Norge kanskje har gjort den beste prestasjonen noen sinne og er et historisk minne fra da Norge vant flest gull i ett enkelt vinter-OL enn noen andre nasjoner. 

 

Vi har kun 2 sølvminnemynter tilgjengelig og du får din med 2.000 kr rabatt! Vær rask for å sikre deg din minnemynt!

Spesifikasjoner
Pålydende:
300 Yuan
Årstall:
2022
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9% sølv
Diameter:
100 mm
Vekt:
1000g
Opplag:
10 000
Utgivelsesland:
Folkerepublikken Kina