Norges nasjonalmaleri er kåret!

Flere tusen nordmenn deltok i kåringen av Norges nasjonalmaleri. Med mer enn 46 % av stemmene, var det norske folk helt klare i sin oppfatning; Det nasjonalromantiske maleriet «Brudeferd i Hardanger» malt av Tidemand og Gude fortjener hedersbetegnelsen «Norges nasjonalmaleri»!

 

For kun 99 kroner kan du sikre deg:

  • Kunstbarren med Norges nasjonalmaleri belagt med 99,9 % gull
  • Tidemand og Gudes maleri «Brudeferd i Hardanger» gjengitt i vakkert fullfargepreg
  • Individuelt nummer i randen
  • Kun 5.000 i opplag – lave numre leveres først
  • Leveres med en elegant treramme, ekthetssertifikat og historiekort – helt uten ekstra kostnad!
  • Innleder uforpliktende samlingen «Norske Mesterverk»
  • Samlerhuset spanderer frakten

 

Preget av Det Norske Myntverket

Kunstbarren gjengitt med Norges nasjonalmaleri "Brudeferd i Hardanger»" er gjengitt i flotte farger på en mesterlig utført kunstbarre belagt med 99,9 % gull. Barren har en lengde og bredde på 60 mm x 35 mm. Kunstbarren er preget i brilliant usirkulert kvalitet hos Det Norske Myntverket.

Opplaget er begrenset til kun 5.000 individuelt nummererte eksemplarer - lave numre leveres først

Bestill ditt eksemplar av kunstbarren "Brudeferd i Hardanger" i dag!

Spesifikasjoner
Motiv::
Brudeferd i Hardanger
Metall:
Bronse, belagt med 99,9 % rent gull
Kvalitet:
Brilliant
Særpreg:
Fullfargepreg, individuell nummerering
Utgivelsesland:
Niue, Det britiske samveldet
Størrelse:
60 mm x 35 mm
Årstall:
2016
Vekt:
50 gram
Pålydende:
2 dollar
Opplag:
5.000

Bygg opp din egen samling med Norges mest kjente malerier

Sikrer du deg kunstbarren «Brudeferd i Hardanger» innleder du uforpliktende samlingen «Norske Mesterverk» som består av kunstbarrer belagt med 99,9 % gull som gjengir finalistmaleriene i kåringen av Norges nasjonalmaleri, alle med flott fullfargepreg. Det er ingen minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid, og du har alltid 30 dager returrett på hver av kunstbarrene.

Kostnadsfrie samlerfordeler

Når du samler kunstbarrene vil du sammen med hver kunstbarre motta ekthetssertifikat, og historiekort med utfyllende informasjon om originalmaleriene, tidsepoken de er malt i, og kunstnerne bak maleriene. Du får også en mappe til oppbevaring av dokumentasjonen, og en elegant ramme i sort tre, for en praktisk og stilfull oppbevaring av kunstbarrene. Alt dette får du uten ekstra kostnader!

1. Jeg kan nå sikre meg Norges nasjonalmaleri “Brudeferd i Hardanger” gjengitt i fullfargepreg på en flott kunstbarre belagt med 99,9 % gull til kun 99 kroner. Samlerhuset spanderer frakten. Samlerhusets normalpris er 590 kr + 49,95 i frakt, så jeg sparer 500 kroner. Jeg er innforstått med at opplaget er begrenset til 5.000 individuelt nummererte kunstbarrer, og laveste numre leveres først.

2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar kunstbarren "Brudeferd i Hardanger" sammen med faktura med 14 dagers forfall. Jeg kan derfor bestille kunstbarren hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket i detalj før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Kunstbarren sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager for B-post.

3. Dersom jeg sikrer meg kunstbarren "Brudeferd i Hardanger" innleder jeg samtidig uforpliktende samlingen "Norske Mesterverk". Samlingen består av 12 kunstbarrer prydet av de mest kjente nasjonale maleriene fra Norges tidligste kunsthistorie. Maleriene er valgt ut av kunsthistoriker Gunnar Danbolt, professor ved Universitetet i Bergen

4. Som fast samler får jeg tilsendt en ny kunstbarre belagt med 99,9 % gull og fullfargepreg ca én gang i måneden til 590 kroner per kunstbarre. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle, tilkommer frakt og ekspedisjon på 49,95 kr på mine nye kunstbarrer. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse

5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en flott ramme i tre, for elegant oppbevaring og presentasjon av kunstbarrene. Jeg mottar også en mappe for oppbevaring av dokumentasjonen som følger med hver kunstbarre - uten ekstra kostnad.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv om jeg ønsker å returnere. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.