*Illustrasjonsblide, viser en av myntene vi har inne 

Original sølvmynt utgitt av en romersk keiser!

Sølvmynten du i dag kan sikre deg er en over 1800-år gammel originalmynt i sølv. Mynten er en denarius, en av historiens mest brukte og kjente mynter, som forsvant kun 26 år etter Keiser Caracallas død (217 e.kr). Sølvmynten er fra Romerrikets storhetstid, før det kollapset og måtte bygges opp nå nytt. 

Det er ekstra moro å kunne eie en del av Romerrikets storhetstid, å kunne holde og studere originalmynter som er over 1800 år gamle er helt unikt. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å inkludere en sølvmynt fra Romerriket i sin samling, om det er en originalmynt fra Caracalla, Hadrian, Marcus Aurelius eller en annen keiser. 

For kun 1.490 kr kan du glede deg til: 

● En over 1800 år gammel originalmynt
● Denarius i sølv - en av historiens mest brukte og kjente mynter
Sølvmynt fra Romerrikets ondeste keiser
● Historisk informasjon og samlerutstyr for oppbevaring og presentasjon

Mange blir veldig overasket når de hører at det er mulig for vanlige samlere å få tak i en original sølvmynt, som er over 1800 år gammel, i god samlekvalitet for en overkommelig penge! Men det er det. 

Hvem var Caracalla?

Caracalla er en av Romerrikets ondeste keisere. Han ble tvunget til å gifte seg, og så fort faren hans døde, drepte Caracalla sin egen kone. Det sies også at han drepte sin egen bror for å få enemakt over Romerriket, samt 40 000 mennesker som vitset om ham. 

I dag kan du bli eier av mynten til en av Romerrikets mest blodtørstige keisere for kun 1.490 kr. Sølvmynten er over 1800 år gammel, og på grunn av tilgjengelighet har vi et begrenset antall mynter.  

Vi anbefaler deg å bestille allerede nå om du ønsker å eie en del av Romerrikets historie!

Tok liv av 40.000 menn i Alexandria

Et rykte om Caracalla er spesielt grusomt. Det het at i byen Alexandria hadde de vitset om ham, og da han fikk høre det, drepte han 40 000 menn i byen. Ironisk nok var byen oppkalt etter Aleksander den store, som Caracalla forgudet. Han mente at han var inkarnasjonen av Aleksander den store, og arrangerte en kampanje med gammeldagse greske våpen og rustninger.

Etter å ha ertet på seg lederen for livvaktene, en viss Macrinus, lenge nok, ble han til slutt drept av lederen, som fryktet at dersom han ikke drepte Caracalla, ville Caracalla drepe ham. Macrinus ble keiser kort tid etterpå.

Bestill i dag - kun 1.490 kr!

Spesifikasjoner
Valør:
Denarius
Utgivelsesland:
Romerriket
Utgivelsesår:
198-217 e.Kr.
Metall:
Sølv
Diameter:
ca. 19 mm
Vekt:
ca. 3 gram
Advers:
Portrett av Keiser Caracalla