*Illustrasjonsblide, viser en av myntene vi har inne 

Mynten fra Romerrikets ondeste keiser

Caracalla er en av Romerrikets ondeste keisere. Han ble tvunget til å gifte seg, og så fort faren hans døde, drepte Caracalla sin egen kone. Det sies også at han drepte sin egen bror for å få enemakt over Romerriket, samt 40 000 mennesker som vitset om ham. 

I dag kan du bli eier av mynten til en av Romerrikets mest blodtørstige keisere for kun 1.990 kr. Sølvmynten er over 1800 år gammel, og på grunn av tilgjengelighet har vi et begrenset antall tilgjengelige. 

Vi anbefaler deg å bestille allerede nå!

For kun 1.990 kr kan du glede deg til: 
● Over 1800 år gammel originalmynt
● Denarius i sølv - en av historiens mest brukte og kjente mynter
Sølvmynt fra Romerrikets ondeste keiser
● Historisk informasjon og utstyr for oppbevaring og presentasjon

Tok liv av 40.000 menn i Alexandria

Et rykte om Caracalla er spesielt grusomt. Det het at i byen Alexandria hadde de vitset om ham, og da han fikk høre det, drepte han 40 000 menn i byen. Ironisk nok var byen oppkalt etter Aleksander den store, som Caracalla forgudet. Han mente at han var inkarnasjonen av Aleksander den store, og arrangerte en kampanje med gammeldagse greske våpen og rustninger.

Etter å ha ertet på seg lederen for livvaktene, en viss Macrinus, lenge nok, ble han til slutt drept av lederen, som fryktet at dersom han ikke drepte Caracalla, ville Caracalla drepe ham. Macrinus ble keiser kort tid etterpå.

Om sølvmynten

Sølvmynten du i dag kan sikre deg er en over 1800-år gammel originalmynt i sølv. Mynten er en denarius, en av historiens mest brukte og kjente mynter, som forsvant kun 26 år etter Caracallas død (217 e.kr). Sølvmynten er fra Romerrikets storhetstid, før det kollapset og måtte bygges opp nå nytt. 

Bestill i dag - kun 1.990 kr, fraktfritt!

Spesifikasjoner
Valør:
Denarius
Utgivelsesland:
Romerriket
Utgivelsesår:
198-217 e.Kr.
Metall:
Sølv
Diameter:
ca. 19 mm
Vekt:
ca. 3 gram
Advers:
Portrett av Keiser Caracalla