Første offisielle Quarter Sovereign utgitt under kong Charles III!

Endelig kan vi tilby den første offisielle gullmynten fra Kong Charles III! Denne historiske mynter er et must for enhver myntsamler som ønsker å eie den del av britisk historie.

Mynten er preget i 22-karat gull og har et imponerende portrett av Kong Charles III på advers side sammen med inskripsjonen · CHARLES III · DEI · GRA · REX · FID · DEF · oversatt til Charles III, ved Guds nåde, konge, forsvarer av tronen. Advers side viser det brittiske riksvåpen og årstallet 2022.

Bestill nå og se frem til:

  • Kong Charles IIIs første Quarter Sovereign
  • Offisiell gullmynt utsolgt fra det britiske myntverket!
  • En hyllest til avdøde Dronning Elizabeth II
  • Rekordlavt opplag - kun 6.480 mynter på verdensbasis

Kong Charles IIIs første Quarter Sovereign i gull er en hyllest av livet og arven til Storbritannias lengst regjerende monark, Dronning Elizabeth II. Myntens advers portrett er personlig godkjent av den nye monarken. Mynten er preget i den høyeste kvaliteten proof

Begrenset pregetid

Førsteutgaver er svært ettertraktet blant våre samlere! Gullmynten du i dag kan bli eier av ble kun preget i perioden 3. oktober til 31. desember og er utsolgt fra det britiske myntverket. Vi har lenge ventet på de første utgivelsene til kong Charles III og vi er stolte over å ha sikret denne flotte førsteutgaven til våre norske samlere!

Bestill i dag - allerede utsolgt fra myntverket!

Spesifikasjoner
Pålydende:
Quarter Sovereign
Utgivelsesår:
2022
Kvalitet:
Proof
Metall:
91,667% gull
Diameter:
13,5 mm
Vekt:
2 gram
Opplag:
6.480 - kun 65 mynter til Norge
Advers:
Kong Charles IIIs første myntportrett
Revers:
Det kongelige skjoldet
Utgivelsesland:
Storbritannia