Det var i krigens tidlige, mørke dager, og Storbritannias nyvalgte statsminister står foran Underhuset. Han har få våpen å kjempe med, men gjennom ord og tale fremmet han mot, håp og fellesskap i en tid der mange var redde. Winston Churchill ledet Storbritannia og De allierte til et fritt Europa uten annet å tilby en blod, slit, tårer og svette.

I år er det 75 år siden frigjøringen etter 2. verdenskrig, og 80 år siden Winston Churchill ble statsminister i Storbritannia. For å hedre mannen som inspirerte en hel nasjon og dets allierte, er det utgitt en minnemynt av den britiske kronkolonien Gibraltar, i samarbeid med krigsmuseet Imperial War Museum i London og godkjent av Buckingham Palace. 

Nå kan du sikre deg minnemynten «We shall never surrender» til kun 99 kroner inkludert frakt. Mynten er utgitt i samarbeid med Imperial War Museum i London og hedrer Sir Winston Churchill.

For kun 99 kroner kan du sikre deg:

  • Offisiell minnemynt som hedrer Winston Churchill
  • Utgitt i samarbeid med krigsmuseet Imperial war Museum
  • Din pris: kun 99,- fraktfritt tilsendt
  • Normalpris 499 kr + frakt 49,95 kr - du sparer 450 kr!
  • Innleder samling med ytterlige fire Churchill-mynter belagt med sort ruthenium gull og 24 karat rent gull
  • Ingen bindingstid - alltid 30 dager returrett

Spesifikasjoner
Diameter:
32 mm
Vekt:
14,44 gram
Metall:
Kobbernikkel
Kvalitet:
Brilliant Usirkulert
Valør:
Half Crown
Opplag:
49.999 nummererte på verdensbasis
Utgivelsesland:
Gibraltar

Flere gullkorn fra Churchill å glede seg til
Sikrer du deg Churchillmynten med hans ikoniske V-tegnportrett og sitatet «We shall never surrender», innleder du helt uforpliktende mini-samlingen med ytterlige fire Churchill-mynter, belagt med sort ruthenium gull og 24 karat rent gull. Myntene hedrer Winston Churchill som den dyktige statslederen han var, og hvordan han besluttsomt og selvsikkert brukte sine fabelaktige talegaver for å overvinne folket og dermed også fienden. Som den berømte engelske forfatteren Beverly Nichols så passende sa: «Churchill tok det engelske språket og sendte det inn i kamp». Det viste seg å være svært virkningsfullt.


De videre fire forsendelsene har en fast pris på 499 kroner + frakt  49,95 kroner. Medaljene blir sendt ca. én gang i måneden med 30 dager åpent kjøp og returrett. Det er ingen bindingstid, du samler så lenge du selv ønsker.

Belagt med sort ruthenium gull med detaljer i 24 karat rent gull
De neste fire myntene i samlingen har en helt spesiell finish. Myntene er preget i høyeste proof kvalitet, før de er belagt med sort ruthenium gull og detaljer i rent 24 karat gull. Finishen gir mynten en svært effektfull farge med Churchill i gull mot den sorte bakgrunnen. Det er bare å glede seg!

Utgitt i samarbeid med Imperial War Museum i London
De offisielle minnemyntene som hedrer Winston Churchill og hans historiske taler under 2. verdenskrig, er utgitt av den britiske kronkolonien Gibraltar i samarbeid med Imperial War Museum i London. Imperial War Museum består av fem museer og historiske steder, og dekker alle kriger der Storbritannia har vært involvert fra 1. verdenskrig og frem til i dag. Gjennom museets unike samling av objekter fortelles historiene om hvordan krig har endret livene våre og verdenen vi lever i.

1. Jeg kan sikre meg den offisielle minnemynten som hedrer Winston Churchill, for kun 99 kr. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon. Samlerhusets normalpris er 499 kr (+ frakt 49,95 kr). Det betyr at jeg sparer 450 kr mot normalpris.

2. Bestiller jeg den offisielle minnemynten, kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for mynten som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille mynten hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert preg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Når jeg sikrer meg minnemynten som hedrer Winston Churchill innleder jeg en samling med ytterlige fire Churchill-mynter, belagt med sort ruthenium gull og 24 karat rent gull. helt uforpliktende. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny minnemynt om lag en gang per måned. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. Prisen for de etterfølgende minnemynter er 499 kr + 49,95 kr i frakt og ekspedisjon.

5. Sammen med hver minnemynt mottar jeg ekthetssertifikat som garanterer myntens ekthet og kvalitet. I løpet av samleperioden vil jeg også motta jeg uten ekstra kostnad en flott samlemappe for elegant oppbevaring og presentasjon av minnemyntene.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, betaler selv returporto ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Ønsker jeg å avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger kostnadsfritt.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, medaljer og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.