NYHET: Offisiell utgivelse

Den svært spesielle utgivelsen du nå kan bli eier av er en offisiell gullmynt som markerer 80 år siden den skjebnesvangre D-dagen og operasjon Overlord. Mynten er preget i 99,9% rent gull, i høyeste pregekvalitet og har et strengt begrenset opplag. Utgivelsen er med på å hedre de modige flyverne og allierte soldatene som deltok i det som skulle bli en av de viktigste hendelsene i moderne tid.

Ved hjelp av heltemotet til over 150.000 allierte soldater var denne dagen starten på slutten som førte til nazistenes fall og gjenopprettelsen av et fritt Europa!

Sikre deg din hyllest av de modige allierte og se frem til:

  • Offisiell gullmynt preget i 99,9% rent gull og høyeste pregekvalitet
  • Et minne om en av de mest betydningsfulle dagene og operasjonene i moderne historie
  • Din egen hedring av ofrene til de som sørget for vår frihet
  • Flott skrin og nummerert ekthetssertifikat

Om du ønsker å dele beløpet i mindre rentefrie delbetalinger, kan du enkelt gjøre det ved bestilling.

bilde-med-piler-til-symbol-4

Over kan du se motivene på den offisielle gullmynten utgitt til 80-årsmarkeringen.

Et vendepunkt

Den 6. juni 1944 markerte et vendepunkt i andre verdenskrig. Ved hjelp av heltemotet til over 150.000 allierte soldater var denne dagen starten på slutten som førte til nazistenes fall og gjenopprettelsen av et fritt Europa. Mange nordmenn deltok i denne skjebnesvangre operasjonen, enten som en del av den norske motstandsbevegelsen, i eksil i Storbritannia, som krigsflygere eller som sjøfolk i den allierte flåten.

Detaljer om mynten

Denne eksklusive mynten er preget i 99,9% rent gull og har en vekt på 3,11 gram med en diameter på 17,95 mm. Den offisielle mynten har en pålydende verdi av 1/10 Crown og er begrenset til et opplag på kun 4.999 mynter på verdensbasis. Hver mynt leveres i et elegant skrin med et nummerert ekthetssertifikat, som garanterer både kvalitet og autentisitet.

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2024
Utgivelsesland:
Gibraltar
Pålydende:
1/10 Crown
Metall:
99,9% gull
Vekt:
3,11 gram
Diameter:
17,95 mm
Opplag:
4.999