Minnemynt som ærer de som ofret livet for fred og frihet

Den 6. juni 1944 startet kampen for et fritt Vest-Europa og deretter kampen for den endelige seier over det undertrykkende og menneskefiendtlige nazistiske regimet. Dette var en av de mest avgjørende delene av krigen. Mange mennesker døde og andre ble skadet for livet for å sikre fred, frihet og trygghet i Europa. 

Vi har gleden av å tilby deg:

  • Minnemynt belagt med 24 karat gull
  • En evig hyllest til D-dagen med fotografisk preg - bilde fra Imperial War Museum 
  • Fordelspris 99 kr - Spar 450 kr!
  • Godkjent av Buckingham Palace
  • Garanti for komplett "Veien til frihet"-fotografisksett
  • Kun 5.000 offisielle gullbelagte minnemynter til Norge


I år er det 75 år siden en samlet alliert styrke landet i Normandie. Deres innsats var blant verdenshistoriens viktigste, og de æres på minnemynt belagt med 24 karat gull. I dag gis du mulighet til å sikre deg tidsvitne fra 2. verdenskrig, der norske og allierte soldater la ned 6 lange år.

Bli med å hylle de som oftet livet for fred og frihet - sikre deg minnemynten "D-dagen" i dag!

Spesifikasjoner
Pålydende:
One Crown
Metall:
Bronse belagt med 24 karat gull
Diameter:
38,61 mm
Vekt:
33 gram
Opplag:
50.000 hvorav kun 5.000 til Norge

Sikrer du deg den 24 karat gullbelagte minnemynten «D-dagen», er du garantert komplett «Veien til frihet»-fotografisksett med kun 6 gullbelagte minnemynter.

Foto håndplukket av eksperter
Veien til seier for et fritt Vest-Europa var langt fra enkel. Langs veien til frihet var det flere viktige slag og hendelser som var avgjørende for de alliertes sakte, men sikre, marsj mot frihet. Eksperter hos Imperial War Museum og Norges Hjemmefrontsmuseum har håndplukket originale fotografier av disse viktige slagene og hendelsene fra deres arkiver, og blir nå foreviget på minnemynter gjort tilgjengelig for norske samlere.
Myntenes revers er preget med originale fotografiser hentet frem fra arkivene hos Imperial War Museum og Norges Hjemmefrontsmuseum. Et av dem er tatt under landgangen, og viser soldater klare for kamp. De andre fem viser flere andre viktige hendelser under andre verdenskrig: Slaget om Storbritannia, Operasjon Gunnerside (Vemork-aksjonen), Slaget ved Stalingrad, Japans angrep på Pearl Harbor og Slaget om Atlanterhavet. Myntens advers bærer H.M.Dronning Elizabeth II, ettersom dette er en mynt utgitt med hennes godkjennelse. Mynten er utgitt av Gibraltar, og er dermed del av Storbritannia. 


Salgs- og leveringsbetingelser - Mine Samlerhuset-fordeler

1. Jeg kan sikre meg verdens største landgangoperasjon – D-dagen, på gullbelagt minnemynt med fotografisk preg til fordelspris 99 kroner, (Ord. pris 499 kr + 49,95 kr i frakt) – og sparer 450 kroner!. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar minnemynten sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler.

2. Dersom jeg sikrer meg den 24 karat gullbelagte minnemynten «D-dagen» er jeg garantert komplett «Veien til frihet»-fotografisk sett. Du samler til settet er komplett eller så lenge du vil. Settet består av kun 6 minnemynter, der hver minnemynt vil bli tilsendt ca. en gang i måneden. De 6 offisielle minnemyntene med fotografisk preg, er av hendelsene som førte til frihet fra tyskerne under 2. verdenskrig. Minnemyntene koster 499 kr + 49,95 kr i frakt per mynt.

3. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg.

4. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.