I dag kan du sikre deg Nordens  første frimerke for kun 295 kroner, fraktfritt tilsendt. Nordens første frimerke stammer fra Danmark og ble utgitt fra 1851. Frimerket er ekte og originalt og leveres med ekthetssertifikat.

Vår samlede normalpris for Danmarks første frimerke og samleutstyret er 1049,95 kroner, men du betaler kun 295 kroner inkludert frakt - et avslag på hele 754,95 kroner. Dette inkluderer samlealbum, pinsett og informative albumsider. Dette er et knallgodt tilbud som du skal vite å slå til på. 

Med utgivelsen av sitt første frimerke 1. april 1851 var Danmark det første nordiske land som utga frimerker, men utgivelsen kunne ha skjedd lenge før og virkelig plassert Danmark på kartet over verdens tidligste frimerkeland. Allerede i 1842, to år etter at verdens nr. en, One Penny Black utkom i England, nedsatte nemlig den kongelige danske generalpostdireksjon en kommisjon som skulle utrede en postreform og utgivelse av frimerker i Danmark. Det skulle imidlertid vise seg at dette var en særdeles langsomt-arbeidende kommisjon, hvor avgjørelser stadig ble utsatt. Først i oktober 1850 forelå det er reformforslag som ble endelig vedtatt 11. mars 1851, nesten 10 år etter at kommisjonen startet sitt arbeide. Men da skulle alt skje veldig fort, ny postlov og nye frimerker skulle foreligge bare tre uker senere!

Dette kan du glede deg til:

 • Danmarks første frimerke – en filatelistisk antikvitet!
 • Ekte og originalt frimerke fra Danmark
 • Nå kun 27 tilgjengelige eksemplarer tilgjengelig
 • Kun 295 kroner - spar 754,95 kroner
 • Hvert enkelt frimerke i samlingen er personlig kontrollert og godkjent
 • Ekthetssertifikat og spennende informasjon følger hvert frimerke
 • 30 dager full returrett
 • Fraktfritt tilsendt
 • Innleder en attraktiv samling med verdens første frimerker

Danmark tok i bruk sitt første frimerke 1. april 1851 som det første landet i Norden.
Merkebildet er kvadratisk, og har et midtmotiv bestående av kryssede septer og sverd med kongekronen over. En laurbærkrans ligger rundt det­te motivet. Fargene varierer i enn rekke nyanser av brun og rødbrun. Valøren var 4 R.B.S. (riksbankskilling), som var enhetsportoen på alle brev innenfor Danmark med vekt inntil 15,6 gram.

Spesifikasjoner
Pålydende:
4 R.B.S. (Riksbankskilling)
Utgivelsesår:
1851-1854
Farge:
brun/rødbrun

Ettertraktede førsteutgaver fra hele verden kan bli dine!
Sikrer du deg Danmarks første frimerke starter du samtidig samlingen «Verdens første frimerker”. Den består av andre lands klassiske førsteutgaver, som f.ekss verdens første frimerke fra Storbritannia. Du får tilsendt en ny utgave omlag en gang I måneden, eller sjeldnere om du ønsker det.

Full trygghet for deg som samler
Du samler akkurat så lenge du vil, og har ingen minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid. Det er alltid 30 dagers returrett, og du får alltid frimerkene til fritt gjennomsyn før du betaler eller returnerer. Du bestemmer selv hvor stor din samling skal bli. Kanskje lar du det bli med det danske frimerket, eller kanskje begynner du opp en liten samling med attraktive frimerker – alt slik det passer deg best.
 

 1. I dag kan jeg meg Nordens første frimerke, 4 R.B.S. fra Danmark, for kun 295 kr. Vår normalpris inklusive albumsider, pinsett og album er 1049,95 kr og jeg sparer dermed 754,95 kr. Frimerkene er i stemplet kvalitet. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er ett frimerke per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
 2. Jeg trenger ikke å betale noen nå, men mottar frimerket sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere det i fred og ro før jeg betaler. Frimerket sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
 3. Danmarks første frimerke kan være vanskelig å få tak. Samlerhuset har kun 27 stk på lager og kan derfor bare ta i mot 27 samlere nå. Sikrer jeg meg frimerkene nå er jeg samtidig garantert plass på en liten, eksklusiv liste over samlere som har fortrinnsrett til samlingen ”Verdens første frimerker”.
 4. Som samler med fortrinnsrett får jeg tilsendt en ny forsendelse om lag én gang i måneden, eller sjeldnere hvis tilgangen er alt for begrenset. Jeg har ingen garanti for at jeg over tid vil få tak i alle frimerkene i samlingen, men jeg har garanti for at jeg er på fortrinnsrettslisten når Samlerhuset får inn nye frimerker. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.
 5. Frimerkene i samlingen prises ihht dagsaktuelle priser, i tråd med verdi, kvalitet og sjeldenhet. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 39,95 kr.
 6. Sammen med Danmarks første frimerke får jeg et flott album, pinsett og albumsider uten ekstra kostnad for oppbevaring og presentasjon av frimerkesamlingen. Vår normalpris for dette samleutstyret er 380 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette.
 7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.
 8. Samlerhuset garanterer for ektheten for alle våre samleobjekter.
 9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, frimerker og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter, frimerker eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.