STEG 1 Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:

Originale sølvmynter fra Romerrikets storhetstid!

 

Vår innkjøper har nå klart å skaffe til veie originale sølvmynter fra Romerrikets storhets tid. For KUN 1.990 kr per mynt kan du nå bli eier av en over 1800 år gammel ekte mynt fra perioden riket var på sitt største. I denne perioden hadde de seks forskjellige keiser, som kalles "de gode keiserne". Vi har seks forskjellige sølvmynter du kan velge mellom, en for hver keiser. På neste side kan du velge hvilke du ønsker deg, og du velger selv hvor mange du vil ha. 

Bestill de historiske myntene nå, så kan du glede deg til dette:
-
Originale sølvmynter fra Romerrikets storhetstid
- Over 1800 år gamle mynter 
- Gratis skrin for oppbevaring om du bestiller 4 eller fler mynter
- Alltid 30 dager åpent kjøp og ingen videre forpliktelser!

Det er ikke ofte vi kan tilby deg hele seks originale mynter fra Romerriket, så bestill allerede nå for å sikre deg de sølvmyntene du ønsker deg!

De gode keiserne

Romerrikets første hundre år som keiserdømme var kaotiske. Dyktige keisere som Augustus ble avløst av bøller som Tiberius og Caligula, og så gjentok sirkelen seg med Claudius og Nero. Etter at en av de verste av dem, Domitian, ble drept av sin egen slave i år 96 e.kr., begynte en ny æra. De neste seks keiserne holdt en helt annen klasse. De ble kalt De gode keiserne av en grunn:

  • Nerva var den første keiseren, og han brøt med luksus og overdrivelse. Han varte bare i to år, men han forandret alt man forventet at en keiser skulle gjøre til det bedre.
  • Trajan blir fortsatt regnet som en av de beste, om ikke den beste, keiseren. Han var rettferdig, uslåelig i krig og jobbet for å gjøre samfunnet. Under hans ledelse var Romerriket på sitt største.
  • Hadrian lyktes i å administrere riket, fokusere på å gjøre provinsene bedre styrt og å hjelpe de fattige.
  • Antoninus Pius er Romerrikets mest undervurderte keiser, og kanskje den aller beste. Han ordnet økonomien, skapte fred, forbedret levestandarden for svært mange og redistribuerte mye rikdom.
  • Lucius Verus var arbeidskeiseren, han som gjorde jobben i øst mot de mektige perserne i Parthia. Takket være ham ble jobben til hans medkeiser Marcus Aurelius mye bedre.
  • Marcus Aurelius var filosofkeiseren som skrev et filosofisk mesterverk, bekjempet en stor mengde germanere i nord (åpningsscenen i filmen "Gladiator") og fortsatte jobben til sine forgjengere.

 

 

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg heftet "De gode keiserne" fra Samlerhuset GRATIS og se hvilke mynter i settet som er akuelle for meg.

Ja takk, jeg ønsker å motta gode tilbud før alle andre.

  

Huk av for de sølvmyntene du ønsker å sikre deg. KUN 1.990 kr per sølvmynt, og bestiller du fire eller flere får du med ett flott skrin for oppbevaring av myntene - uten ekstra kostnad!