Vakker gullmynt minnes Lady Diana - kun 30 til Norge!

I år er det 25 år siden en av moderne tids mest ikoniske kvinner på tragisk vis gikk bort. Lady Dianas liv ble kort, men uforglemmelig.

For å hedre den folkekjære prinsessen er det i forbindelse med 25-års markeringen utgitt en vakker minnemynt i 24 karat gull. Denne mynten er en spektakulær hyllest med et nydelig design en prinsesse verdig!

Dette kan du glede deg til:
♔ Gullmynt som minnes den folkekjære Lady Diana
♔ Mynt i 24 karat gull og beste pregekvalitet proof
Vakkert, symboltungt motiv - en prinsesse verdig

Opplaget er på 2.999 gullmynter på verdensbasis - der kun 30 kommer til Norge. Bestill derfor i dag for å sikre deg et eksemplar. Den vakre gullmynten kan bli din for 10.950 kr, men om du ønsker kan du dele beløpet i 4 rentefrie rater à 2.737,50 kr ved bestilling. 


Lady Diana - Folkets prinsesse

Lady Diana Spencer var bare 20 år gammel da hun giftet seg med Storbritannias tronarving Prins Charles. Fra det øyeblikket av var verdens øyne rettet mot prinsessen av Wales, og folk ble trollbundet av hennes varme personlighet, hengivenhet til sønnene og sterke dedikasjon til veldedige formål. Lady Di fant veien inn i hjertene på en hel nasjon og verden, og ble raskt folkets prinsesse. Hennes jordnære og omsorgsfulle personlighet gjorde henne til «en av oss».

I 1997 døde den folkekjære prinsessen på tragisk vis i en billulykke i Paris. I flukt fra paparazzifotografer gikk hun bort bare 36 år gammel. Et land, en nasjon og en hel verden sørget over henne. Lady Di ble stedt til hvile i Westminster Abbey fulgt av blant annet Prins Charles og deres to sønner William og Harry og en hel verden.

Vakker gullmynt med symboltungt motiv

Minnemynten som hedrer Lady Diana er preget i 24 karat gull og i beste proof-kvalitet. Motivet på reversen viser portrettmotiv av Lady Diana, hentet fra mausoleet på Althorpe Park, hvor hun er begravet. Portrettet er omringet av et sitat fra Diana "Helping people in need is a good and essential part of my life, a kind of destiny".

På øverste halvdel finner du årstallet hun ble født, 1961, og årstallet hun døde i, 1997. På nedre halvdel ser du blomstene forglemmegei, Dianas favorittblomst, belagt med fager.

På adverssiden ser du Gibraltars offisielle våpenskjold, omringet med teksten "ELIZABETH II D G REGINA", samt myntens pålydende 1/5 crown. 

Ettertraktet gullmynt - kun 30 til Norge!

Denne mynten er en spektakulær hyllest med et nydelig design en prinsesse verdig. Opplaget på verdensbasis er på lave 2.999 mynter, der kun 30 kommer til Norge. Bestill derfor i dag for å sikre deg ditt eksemplar!

Spesifikasjoner
Pålydende:
1/5 Crown
Årstall:
2022
Kvalitet:
Proof
Metall:
24 karat gull
Diameter:
22 mm
Vekt:
6,2 g
Opplag:
2.999 på verdensbasis
Nummerert:
I ekthetssertifikatet
Utgivelsesland:
Gibraltar