Verdens første mynt i Humanium Metal hedrer Prinsesse Diana!

Prinsesse Diana er, selv 25 år etter sin død, en av de mest innflytelsesrike og legendariske kvinnene i moderne tid. Hun var bare 20 år da hun giftet seg med Storbritannias tronarving, kronprins Charles. Fra det øyeblikk ble hennes liv forandret og hun hadde hele verdens øyne på seg.

I anledning det som ville vært hennes 60-årsjubileum i 2021 ble det utgitt en minnemynt. Passende for hennes arv ble denne preget i Humanium Metal, metallet som redder liv. I tillegg er mynten belagt med rettferdig og sportbart Fairmined gull. Mynten er prydet med et flott fotografi av prinsessen og kan bli din for kun 299 kr, fraktfritt tilsendt!

For kun 299 kr kan du glede deg til:
♔ Verdens første mynt i Humanium Metal, belagt med 24 karat Fairmined gull
♔ Minnemynt som hedrer ikoniske Prinsesse Diana
♔ Uforpliktende innledning til samlingen "Diana - folkets prinsesse"

Vær rask om du ønsker deg en av de historiske minnemyntene, vi har begrenset med tilgjengelighet!

For første gang i Humanium Metal

Minnemynten du i dag kan sikre deg er en historisk førsteutgave. For aller første gang er det preget en mynt i Humanium Metal, laget av nedsmeltede illegale handvåpen beslaglagt i konfliktfylte områder. Overskuddet av salget av Humanium Metal går tilbake til disse områdene for å skape en bedre og mindre konfliktfylt verden for barn. Humanium Metals innsats for en tryggere verden uten vold er en svært passende hyllest til Diana, som ustanselig jobbet for fred over hele verden. Humanium Metal kan sies å være "verdens mest verdifulle" metall, dette metallet redder nemlig liv!

Samlerhuset har inngått et samarbeid med organisasjonen Humanium Metal / bistandsorganisasjonen IM som driver Humanium Metal. Vi preger nå mynter og medaljer i Humanium Metal som vi tilbyr til engasjerte samlere. Initiativet binder sammen privat sektor, sivilsamfunn, forbrukere og regjeringer i en felles innsats for fred og sikkerhet.

Lady Diana Spencer

I 1981 giftet den da 20 år gamle Diana Spencer seg med Storbritannias tronarving, kronprins Charles. Fra dette øyeblikk og fram til hennes død i 1997 var hun en av verdens mest omtalte kjendiser. Sammen med Charles fikk hun barna William og Harry. Førstnevnte skal en dag bli Storbritannias konge. 

Diana ble fort en populær prinsesse. Hennes unge og moderne fremtoning gjorde det britiske kongehuset mer relevant og ungdommelig. Folk ble sjarmert av hennes varme personlighet, kjærlighet til sine sønner og hennes voldsomme engasjement for veldedige saker. I 1996 ble hun separert fra Charles, men hun fortsatte å ha en spesiell plass i hjertet til mennesker verden over, som prinsessen av Wales. 

Om den historiske minnemynten

Den historiske minnemynten er preget i Humanium Metal og belagt med rettferdig og sporbart Fairmined gull. Mynten er så prydet med et flott, berømt, fotografi av Diana i sin kongelige eleganse. Hun er omringet av forglemmegei, hennes favoritt blomst. Innskriften DIEU DEFEND LE DROIT (Gud forsvarer loven) spiller på hennes familiemotto. Kronen over minner om at hun har en plass blant Storbritannias kongelige, og spiller på hennes uformelle kallenavn som "Folkets prinsesse" og "Dronningen i våre hjerter". 

Den historiske førsteutgaven kan bli din for kun 299 kr, men vær rask - vi har begrenset med tilgjengelighet!

Samling hedrer den folkekjære prinsessen

Minnemynten du i dag kan sikre deg innleder uforpliktende samling med 3 mynter som hedrer Prinsesse Dianas liv. Selv 25 år etter sin død er Prinsesse Diana merkes fortsatt hennes påvirkning på samfunnet, både i Storbritannia og i verden. Som «Folkets prinsesse» vil hun alltid huskes for hennes kjærlighet til sine sønner, hennes engasjement for humanitært arbeid og hennes viktige rolle som forbilde.

De tre neste myntene viser derfor Diana som «The Mother», «The Humanitarian» og «The Legacy». Alle myntene er preget i Humanium Metal og belagt med Fairmined gull!

Disse vakre minnemyntene kan bli dine!

1. Jeg kan nå sikre meg minnemynten som hedrer Prinsesse Diana, i Humanium Metal og belagt med Fairmined gull for kun 299 kr + frakt på 39 kroner. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

2. Dersom jeg sikrer meg den historiske minnemynten innleder jeg samtidig uforpliktende samling med totalt 4 mynter i Humanium Metal, belagt med Fairmined gull. Minnemyntene hedrer forskjellige aspekter av Prinsesse Dianas liv. Jeg får tilsendt en ny mynt ca én gang i måneden. Per tid koster disse 750 kroner per mynt. Eventuelle prisjusteringer kan forekomme, men vil bli informert om i forkant. Frakt og ekspedisjon på 59 kr tilkommer på mine nye mynter. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

3. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv dersom jeg ønsker å returnere. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

4. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

5. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Pålydende:
Half Crown
Utgivelsesår:
2021
Kvalitet:
Proof-like
Metall:
Humanium Metal
Diameter:
32 mm
Vekt:
14,14 gr
Opplag:
100.000 på verdensbasis
Særpreg:
Belagt med 24 karat Fairmined gull
Utgivelsesland:
Gibraltar