STEG 1 Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:

disney_1070x700_vista_donald_copy

disney_400x400_vistamobil-copy

Disney feirer 100 år:

GRATIS jubileumsmynt kan bli din!

I år feirer vi 100 år med magiske Disney-øyeblikk. Helt siden Walt Disney grunnla sitt ikoniske selskap i 1923, har Disney-universet gitt oss uforglemmelige historier og fantastiske karakterer som har berørt millioner av mennesker over hele verden. Og hvem har gledet oss nordmenn mer enn Disneys Donald Duck?

  • GRATIS jubileumsmynt 
  • Utgitt i samarbeid med Disney
  • Belagt med 99,9% rent sølv
  • Preget med det offisielle "Disney100"-pregemerket
  • Ingen forpliktelser – kun frakt tilkommer

nndi-donald-1000x500

Offisiell jubileumsmynt belagt med rent 99,9% sølv.


Motiv av vår alles Donald Duck

Donald Duck har vært en stor del av den norske barndommen i flere tiår, og har skapt uforglemmelige opplevelser for generasjoner av nordmenn. Med sin komiske og klønete personlighet, og hans evne til å havne i morsomme og kaotiske situasjoner har han gitt folk mye latter og underholdning. Gjennom Donald Duck-bladene og de klassiske Disney-tegnefilmene har folk utviklet et dypt nostalgisk forhold til verdens mest kjente and.


100 år med glede

I løpet av de siste 100 årene har Donald Duck og vennene hans utviklet seg fra enkle tegneseriefigurer til ikoner fra vår barndom og blitt noen av århundrets mest anerkjente karakterer. Bestill i dag og bli med på å feire 100 år med Disney! Det er kun mulig å bestille én gratis minnemynt per husstand. Frakt 39 kr tilkommer.

MERK: Vi opplever høy etterspørsel og er midlertidig utsolgt. Vi tar gjerne imot din bestilling, men noe ventetid må påregnes. Vi sender deg din jubileumsmynt så fort vi kan!

Sikre deg din GRATIS jubileumsmynt belagt med 99,9 % sølv. Tildeling medfører ingen videre forpliktelse.

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg den GRATIS jubileumsmynten som hyller Disney 100 år (Frakt 39 kr tilkommer)

eller
Allerede kunde?
Få en link for innlogging sendt til epostadressen din, som automatisk vil logge deg inn!
Få link for innloggingSkriv inn passord
Gullbelagt disneymynt med motiv av Disney Donald Duck

Begrenset spesialutgave belagt med 24 karat gull og Disneys Donald Duck i farger!

En strengt begrenset spesialutgave av den offisielle minnemynten utgitt i samarbeid med Disney kan nå bli din for kun 399 kr. Spesialutgaven er belagt med 24 karat gull og gjengir Donald Duck i eksklusivt fargepreg.

Jeg ønsker å oppgradere til spesialutgaven belagt med gull og fargepreg for kun 399 kr.

Offisiell gullbelagt minnemynt med Disney Mikke Mus

Disneys Mikke Mus på offisiell minnemynt belagt med gull

Disneys magiske verden er full av fargerike og minnerike figurer, og aller først ut var Mikke Mus – på mange måter selve symbolet på Disney. Nå kan du sikre deg den offisielle jubileumsmynten med motiv av Mikke Mus. Minnemynten er belagt med 24 karat gull og eksklusivt fargepreg av ikonet Mikke Mus med sine velkjente, runde ører, røde shorts, hvite hansker og gule sko. 

Du kan sikre deg den offisielle Mikke Mus minnemynten for kun 399kr – og du sparer da 200 kr! (Ord. pris 599 kr)

Dette kan du glede deg til:

Offisiell jubileumsmynt med motiv av Mikke Mus 
★ Utgitt i samarbeid med Disney
Belagt med 24 karat gull og eksklusivt fargepreg
Introduksjonspris kun 399 kr - du sparer 200 kr! (ord. pris 599 kr)
Uforpliktende innledning til det offisielle jubileumssettet

Opplaget er strengt begrenset, og ordre prioriteres i innkommende rekkefølge.

samlemappe

Det offisielle jubileumssettet består av totalt 5 storslåtte minnemynter med noen av Disneys mest folkekjære karakterer. Flott samlemappe medfølger for presentasjon og oppbevaring - uten ekstra kostnad!

Disney feirer 100 år med eksklusivt jubileumssett

Minnemynten med motiv av Mikke Mus innleder uforpliktende jubileumssettet "Disney 100 år" med ytterligere 4 jubileumsmynter belagt med 24 karat gull og eksklusivt fargepreg. Her møter du flere av Disneys ikoniske og folkekjære figurer som du husker fra barndommen: Pluto, Minni Mus, Mikke Mus, Langbein og Onkel Skrue. Alle de offisielle minnemyntene er utgitt i høyeste pregekvalitet - proof. En flott samlemappe for presentasjon og oppbevaring medfølger uten ekstra kostnad (verdi 99 kr).

De 4 øvrige jubileumsmyntene tilsendes deg ca. en gang i måneden til normalpris 599 kr (frakt 59 kr tilkommer). Prisendringer kan forekomme, men vil bli informert om i forkant. Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid. 

Jeg ønsker å sikre meg den offisielle Mikke Mus jubileumsmynten belagt med rent gull til introduksjonspris på kun 399 kr.

Offisiell Elvis Presley minnemynt kan bli din!

Offisiell Elvis Presley-minnemynt kan bli din!

Elvis Presley er en av tidenes største legender og hans musikk har inspirert generasjoner. Hans unike stil, karisma og sjarm gjorde han til et tidløst ikon allerede på 50-tallet. Det er få mennesker som er så kjent at bare fornavnet deres er nok til å skille de fra resten!

Nå kan du sikre deg Volum II av den offisielle minnemynten, godkjent av Elvis Presley Enterprises, som hedrer kongen av rock n' roll for kun 99 kr! 

I samarbeid med Elvis Presley Enterprises kan vi nå invitere:

{{ user.first_name }} {{ user.last_name }}

til å sikre deg ditt eksemplar av den offisielle Elvis Presley-minnemynten for kun 99 kr!

Opplaget er strengt begrenset, og ordre prioriteres innkommende rekkefølge.

★ Offisiell Elvis Presley-minnemynt
★ Et evigvarende minne med Elvis' offisielle signatur
★ Utgitt i samarbeid med Elvis Presley Enterprises
 
Belagt med rettferdig, sporbart 24 karat Fairmined gull
 
Uforpliktende innledning til samlingen "Elvis Preselt Greatest Hits Vol. 2"

ipno-elvis-ab0blister-1000x500

Flott samlemappe medfølger - uten ekstra kostnad!

Myntsamling hedrer "Kongen av rock 'n' roll"

Sikrer du deg den offisielle minnemynten innleder du helt uforpliktende samlingen «Elvis Presley Greatest Hits Vol. 2». Samlingen inneholder ytterligere 5 minnemynter som hyller noen av de bestselgende låtene som ble utgitt etter Elvis’ verdensberømte musikkcomeback i 1968. Blant storslagerne finner du «Love me Tender», «Return to Sender» og «Suspicious Minds». Alle myntene i samlingen er belagt med 24 karat rettferdig, sporbart Fairmined gull og med Elvis i fargemotiv. Flott samlemappe medfølger for presentasjon og oppbevaring, uten ekstra kostand.

De øvrige minnemyntene tilsendes deg ca. en gang i måneden til normalpris 599 kr (frakt 59 kr tilkommer). Prisendringer kan forekomme, men vil bli informert om i forkant. Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid. 

Jeg ønsker å sikre meg den offisielle Elvis Presley-minnemynten til introduksjonspris på kun 99 kr.

Fra verdens mest populære myntprogram

Bli samler av det populære myntprogrammet - kun 49 kr!

Det statlige amerikanske myntverket startet i år 1999 et myntprogram til ære for de 50 amerikanske statene. Hvert år utga de 5 nye mynter med motiv fra forskjellige stater, noe som skulle vise seg å bli verdens mest populære myntprogram noensinne. Millioner av amerikanere ventet i 10 år for å fullføre sin samling. 

For KUN 49 kr kan du i dag sikre deg originalmynten fra det populære myntprogrammet som representerer den mest folkerike staten, California - belagt med 24 karat rent gull!

Vi kan nå invitere deg,

{{ user.first_name }} {{ user.last_name }}

til å bli samler av verdens mest populære myntprogram, nå belagt med 24 karat gull, for kun 49 kr!

Opplaget er strengt begrenset, og ordre prioriteres innkommende rekkefølge.

For KUN 49 kr kan du glede deg til:

  • En originalmynt fra verdens mest spennende myntprogram.
  • Ettertraktet mynt belagt med 24 karat rent gull.
  • Uforpliktende innledning til samlingen "50 State Quarters".
  • Myntene som skapte samlemani og fikk enhver amerikaner til å bli myntsamler.

Denne flotte blistermappen medfølger din 3. forsendelse i samlingen, helt kostnadsfritt!

Innled verdens mest populære myntsamling

Når du sikrer deg kvartdollaren med motiv fra staten California innleder du helt uforpliktende en spennende myntsamling med USAs mest omfattende og suksessrike myntprogram noensinne, USAs 50 State Quarters. Samlingen inneholder 50 amerikanske kvartdollarmynter (quartere) utgitt i perioden 1999-2008, som nå er belagt med 24 karat rent gull. Hver mynt leveres i kapsel med ekthetssertifikat og tilhørende følgebrev. Med din 3. forsendelse mottar du en flott samlemappe for oppbevaring og presentasjon av myntene. 

Fra og med 2. forsendelse mottar du 5 mynter med hver forsendelse, og i løpet av kun 11 forsendelser har du komplettert en samling som det har tatt millioner av amerikanere over 10 år å fullføre! Pris på de videre forsendelsene er 595 kr (+ 59 kr frakt). Prisendringer kan forekomme, men vil bli informert om i forkant. Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid. 

Jeg ønsker å sikre meg den offisielle Elvis Presley-minnemynten til introduksjonspris på kun 49 kr.