100 år med Disney

I hjertet av jubileumet til Disney kan vi stolt presentere denne eksklusive jubileumsmynten preget i 24 karat rent gull. En skinnende hyllest til Disneys Donald Duck - en av de mest elskede Disney-karakterene gjennom tidene.

Donald Duck, som først ble introdusert i 1934, har fanget hjertene til både barn og voksne med sin humor, tapperhet og uslåelige karakter. Han er et tidløst symbol på latter, motstandskraft, og triumfene til en underdog.

Gjør din bestilling nå og se frem til: 

  • En av KUN 1.999 mynter på verdensbasis
  • Introduksjonspris - kun tilgjengelig i en begrenset periode
  • Skinnende hyllest av Donald Duck - blant de mest elskede Disney-karakterene
  • En gyllen reise gjennom Disneys historie - innledning til en uforpliktende samling

Begrenset utgivelse
- svært ettertraktet

Med et begrenset opplag på kun 1.999 mynter på verdensbasis, representerer denne gullmynten en unik mulighet for samlere og Disney-entusiaster. Erfaring viser at eksklusive utgivelser og samarbeid raskt blir populære og ettertraktet blant våre samlere. Jubileumsmynten er preget med det offisielle pregemerket til Disney-jubileet og er kun tilgjengelig så lenge Disney markerer sitt 100-årsjubileum. På grunn av det lave antallet anbefaler vi derfor å bestille snarest - benytt ditt introduksjonstilbud i dag!

disney-minigull-donald-duck-starter-uten-blink

Over kan du se alle myntene som inngår i den fantastiske samlingen!

Bli med på en gyllen reise

Denne jubileumsmynten er del av en eksklusiv samling med jubileumsmynter i 24 karat rent gull, dedikert til de klassiske karakterene som har formet Disneys historie. Bli med på den magiske reisen og gjenopplev barndomsminnene som Disney har vært med på å gi til millioner av mennesker verden over. Samlingen er uforpliktende, det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse. Hver jubileumsmynt koster 1.590 kr + frakt og ekspedisjon på 59 kr. Les mer under "Om samlingen"-fliken.

Halvpris på din første gullmynt! Sikre deg denne offisielle gullminnemynten til kun 845 kr (+ frakt 39 kr) -

Klassiske Disney motiver

Jubileumsmynten i gull med motiv av Donald Duck er del av samlingen "Disney 100 år gullmynter" som består av 7 jubileumsmynter i gull, alle med klassiske figurer fra Walt Disneys verden, slik de fremsto da de først ble introdusert. Sammen med din andre gullmynt i samlingen vil du motta et flott skrin, for oppbevaring og presentasjon av dine gullmynter. Ekthetssertifikat og historisk informasjon følger hver mynt - helt uten ekstra kostnader. 

samlingsbilde_1000x500px-med-disney-logo 

Over kan du se alle de 7 offisielle jubileumsmyntene som inngår i samlingen.

Samlingen er uforpliktende, det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse. Hver jubileumsmynt koster 1.590 kr + frakt og ekspedisjon på 59 kr. Prisjusteringer kan forekomme, men du vil bli informert i forkant. 

Mine Samlerhuset fordeler:

1. Jeg kan nå sikre meg den offisielle jubileumsmynten i gull «Donald Duck» utgitt til Walt Disneys 100-årsjubileum og godkjent av Disney til 845 kroner. Frakt på 39 kr tilkommer.

2. Bestiller jeg Donald Duck jubileumsmynt i gull kan jeg velge betalingsmåte; faktura eller Vipps. Vipps belastes når varene sendes. Bestiller jeg via telefon, e-post eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg har 30 dager full returrett og kan bestille gullmynten hjem og ta den i nærmere øyesyn før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Jubileumsmynten i gull sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Om jeg sikrer meg jubileumsmynten «Donald Duck» innleder jeg samtidig samlingen «Disney 100 år gullmynter» helt uforpliktende. Samlingen består av 7 jubileumsmynter i gull, alle med de klassiske karakterene fra Walt Disneys tegneserieverden, som de framstod når de så dagens lys.

4. Som samler får jeg tilsendt en ny gullmynt ca en gang i måneden. Hver jubileumsmynt koster 1.690 kr, frakt og ekspedisjon tilkommer på 59 kr. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse. Prisjusteringer kan forekomme, men jeg vil bli informert om dette i forkant. Sammen med min andre gullmynt «Mikke Mus» mottar jeg et flott skrin til samlingen, der jeg kan oppbevare gullmyntene og de tilhørende ekthetssertifikatene – helt uten ekstra kostnad for meg.

5. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 66 81 15 00 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alle kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

6. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger hver jubileumsmynt i gull i samlingen.

7. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Pålydende:
10 Barbados Dollar
Diameter:
11 mm
Vekt:
0, 5 gram
Metall:
24 karat gull - 99,9%
Kvalitet :
Høyeste kvalitet - proof
Utgiverland:
Barbados
Utgivelsesår:
2023
Opplag:
1.999 på verdensbasis