«Eidsvold 1814» - en av Norges sentrale kunstskatter

Har du sett dette maleriet før? De aller fleste svarer ja på dette spørsmålet, og det skyldes nok først og fremst dets plassering bak Stortingets talerstol.

Eidsvold 1814 var et bestillingsverk, ikke fra Stortinget, men fra en privatmann, forretningsmannen og sårlegen Lorentz Reinhold Boll Ring fra Drøbak. Meningen var ikke at Boll Ring selv skulle beholde det – han ville skjenke det til Stortinget. I sitt gavebrevskrev han at:

«Et Billede, der fremstillede Rigsforsamlingen paa Eidsvold 1814, har jeg ogsaa troet vilde være et Værn om den Forfatning, Konstituenterne grundlagde. Et Minde om de Mænd, hvis Fædrelandssind frelste vort Land, da dets Undergang syntes nær, maatte mane til Efterligning, hvis farefulde Tide atter skulde komme».

Lorentz Reinhold Boll Ring

Et av Norges mest berømte malerier kan nå bli ditt for kun 99 kr!

Vi ønsker nå å tilby deg den sentrale kunstskatten Eidsvold 1814 gjengitt i minste detalj på en storslått kunstbarre. Kunstbarren er belagt med 99,9% gull og utgis i kun 5.000 individuelt nummererte eksemplarer.

Dette kan bli ditt i dag:

► Kunstbarre belagt med 99,9 % rent gull

► Individuelt nummer i randen - kun 5.000 i opplag

► Den norske kunstskatten: Eidsvold 1814 gjengitt i vakkert fullfargepreg på kunstbarre

► Innleder samlingen «Norske Mesterverk» helt uforpliktende

► Leveres med en elegant treramme, ekthetssertifikat, samt historisk dokumentasjon skrevet av professor i kunsthistorie, Gunnar Danbolt - alt uten ekstra kostnad!


Preget av Det Norske Myntverket

Kunstbarren er preget i brilliant usirkulert kvalitet hos Det Norske Myntverket. Kunstbarren har en lengde og bredde på 60 mm x 35 mm.

Sikre deg den norske kunstskatten «Eidsvold 1814» i dag!

Spesifikasjoner
Motiv:
«Eidsvold 1814» av Oscar Wergeland
Kvalitet:
Brilliant
Metall:
Bronse, belagt med 99,9 % rent gull
Særpreg:
Fullfargepreg, individuell nummerering
Opplag:
5.000 nummererte eksemplarer
Vekt:
50 gram
Utgivelsesland:
Niue, Det britiske samveldet
Årstall:
2016
Størrelse:
60 mm x 35 mm
Pålydende:
2 dollar

Bygg opp din egen samling med Norges mest kjente malerier

Sikrer du deg kunstbarren «Eidsvold 1814» innleder du samlingen «Norske Mesterverk» helt uforpliktende. Samlingen er en hyllest til Norges stolte kunstarv, og består av 12 utvalgte kunstbarrer som hedrer våre vakreste malerier. Blant godbiter i samlingen finner du «Brudeferd i Hardanger» av Tidemand og Gude og «Skrik» av Edvard Munch. Det er ingen minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid, og du har alltid 30 dager returrett på hver av kunstbarrene.

Kostnadsfrie samlerfordeler

Når du samler kunstbarrene vil du sammen med hver kunstbarre motta ekthetssertifikat, og historiekort med utfyllende informasjon om originalmaleriene, tidsepoken de er malt i, og kunstnerne bak maleriene. Du får også en mappe til oppbevaring av dokumentasjonen, og en elegant ramme i sort tre, for en praktisk og stilfull oppbevaring av kunstbarrene. Alt dette får du uten ekstra kostnader!


1. Jeg kan nå sikre meg Oscar Wergelands mesterverk «Eidsvold 1814» gjengitt i fullfargepreg på en flott kunstbarre belagt med 99,9% gull til kun 99 kroner. Samlerhuset spanderer frakten. Samlerhusets normalpris er 590 kr + 49,95 i frakt, så jeg sparer over 500 kroner. Jeg er innforstått med at opplaget er begrenset til 5.000 individuelt nummererte kunstbarrer.

2. Bestiller jeg Oscar Wergelands mesterverk «Eidsvold 1814» på Samlerhusets nettsider, kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for kunstbarren som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille kunstbarren hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert dybdepreg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Kunstbarren sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Dersom jeg sikrer meg kunstbarren «Eidsvold 1814» innleder jeg samtidig uforpliktende samlingen «Norske Mesterverk». Samlingen består av 12 kunstbarrer prydet av de mest kjente nasjonale maleriene fra Norges tidligste kunsthistorie. Maleriene er valgt ut av kunsthistoriker Gunnar Danbolt, professor ved Universitetet i Bergen. 

4. Som fast samler får jeg tilsendt en ny kunstbarre belagt med 99,9% gull og fullfargepreg ca én gang i måneden til 590 kroner per kunstbarre. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle, tilkommer frakt og ekspedisjon på 49,95 kr på mine nye kunstbarrer. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse

5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en flott ramme i tre, for elegant oppbevaring og presentasjon av kunstbarrene. Jeg mottar også en mappe for oppbevaring av dokumentasjonen som følger med hver kunstbarre - uten ekstra kostnad.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv dersom jeg ønsker å returnere. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.