Det var under Eisenhowers presidentperiode at NASA ble grunnlagt (1957) og månekappløpet mellom USA og Sovjetunionen startet. I forbindelse med det kommende 50-årsjubileet for månelandingen, ønsker vi å gi deg en god pris på Eisenhower-mynten!

Du gis nå mulighet til å takke ja til den berømte 1 dollar Eisenhower-mynten fra perioden 1971-1974. Mynten finnes både i en vanlig kobbernikkel-utgave og i en mer ettertraktet utgave basert på 40 % sølv. Det er denne sølvmynten du nå kan sikre deg til kun 99 kr – Du sparer totalt 590 kr! Mynten er stor og tung og god å holde i hånden. 

Motta en Robbins-medalje GRATIS ved bestilling i dag
– preget med det originale stempelet til Apollo oppskytningen fra 1969!!

  • Bestill Eisenhower-dollaren med den amerikanske ørnen som lander på månen
  • Du betaler kun 99 kr fraktfritt tilsendt (Ord. pris 460 kr + frakt 49,95 kr)
  • Bestill i dag - motta GRATIS Robbins-medalje (Verdi 179,-)
  • SPAR totalt 590 kroner ved å bestille i dag!
  • Utfyllende ekthetssertifikat som garanterer sølvmyntens ekthet
  • Kompletter Sølvdollarsettet - med totalt 13 nøye utvalgte sølvdollar
  • Gaver i løpet av samleperioden til en verdi av 1050 kr, kostnadsfritt!

Offisielle amerikanske minnemynter i sølv!
Samlerhuset, som er offisiell distributør for Det Statlige Amerikanske Myntverket, ønsker deg velkommen til den storslåtte samlingen med amerikanske minnemynter. Sølvdollarene er kjent for sine vakre motiv og utsøkte pregekvalitet. Alle myntene i samlingen er offisielle amerikanske minnemynter i sølv, i valøren 1 dollar og ½ dollar. De eldre myntene i samlingen er sirkulasjonsmynter i god kvalitet, mens de nyere sølvmyntene er preget i den høyeste pregekvaliteten, proof.

Sikre deg Eisenhower-mynt til 99 kroner og spar totalt over 590 kroner i dag - du får Eisenhower-mynten til introduksjonspris samt GRATIS Robbins-medalje!

Spesifikasjoner
Pålydende:
1 dollar
Utgivelsesår:
1971-74
Kvalitet:
Usirkulert
Metall:
40% sølv
Diameter:
38,1 mm
Vekt:
24,59 gram
Utgivelsesland:
USA

Amerikansk mynthistorie - fortalt gjennom 13 ikoniske sølvdollar
Amerikanske sølvdollar er et av verdens mest populære samleområder, ikke bare fordi dollar regnes som verdens sterkeste valuta, men fordi USA har utgitt så mange legendariske mynter. Hver ny amerikansk mynt må godkjennes av så vel presidenten som Kongressen, en omstendelig prosess som vanligvis tar lang tid. I erkjennelse av nasjonens tap og dype sorg over den populære President Kennedys tragiske bortgang, overkom Kongressen likevel alle hindringer og utga mynten i rekordfart.

 

Om du sikrer deg Eisenhower minnemynten innleder du Sølvdollarsettet, som består av 13 attraktive amerikanske sølvmynter. Du får en enestående mulighet til å bygge opp en liten samling med høydepunkter fra Amerikas historie fortalt gjennom sølvminnemynter - og det til en rimelig penge og helt uten forpliktelser. Du får tilsendt en ny mynt til dagsaktuell pris + 39,95 kroner frakt, til fritt og uforpliktende gjennomsyn omlag en gang hver måned. Når du samler hos Samlerhuset har du ingen minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid, og du har alltid full returrett i 30 dager! Du samler kun så lenge du ønsker det selv.

I tillegg til Robbins-medaljen som du får GRATIS, ønsker vi ytterligere å gi deg kostnadsfrie samlefordeler gjennom sølvdollarsettet. DU vil få: - stilfulle mansjettknapper med motiv av den berømte amerikanske ørnen (verdi 350 kr). - flott slipsnål (verdi 350 kr) og - praktisk seddelklype (verdi 350 kr), alt kostnadsfritt!

1. Jeg kan nå sikre meg den Eisenhower-mynten i 40% sølv til 99 kr, og sparer hele 590 kroner ved å bestille i dag, og mottar Robbins-medaljen i bronse GRATIS. Mynten er i usirkulert kvalitet. Jeg er inneforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommende rekkefølge.

2. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5–10 dager.

3. Sikrer jeg meg Eisenhower-mynten innleder jeg samtidig uforpliktende Sølvdollarsettet, med totalt 13 mynter i valørene 1/2 og 1 dollar. Som samler får jeg tilsendt en ny sølvdollar ca. én gang i måneden, så lenge jeg selv ønsker det eller til Sølvdollarsettet er komplett. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. Prisen for de ulike sølvmyntene i samlingen varierer avhengig av årgang, kvalitet og sjeldenhet. Fraktkostnader tilkommer med 49,95 kr.

5. Sammen med Eisenhower-mynten mottar jeg en samlesmappe, for elegant oppbevaring og presentasjon av sølvdollarene. Jeg betaler intet ekstra for dette. Jeg mottar også ekthetssertifikat til hver mynt, som kan oppbevares sammen med myntene i mappen. I løpet av samlerperioden mottar jeg eierbevis, mansjettknapper, slipsnål og en seddelklype. Jeg mottar også ekthetssertifikat til hver mynt, som kan oppbevares sammen med myntene i mappen. Jeg betaler ingenting ekstra for disse fordelene.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto dersom jeg ønsker å returnere. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte settet, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettsloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.