Rosen som varer evig!
- symbol på kjærlighet

Valentinsdagen 14. februar er årets travleste dag for utallige menn verden over! Blant gavene vi gir til de vi er glad i, og elsker, er det neppe noe annet som utrykker våre følelser og verdier på samme måte som rosen. 

Samlerhuset har nå gleden av å kunne tilbyr en ekte rose, plukket for hånd under full blomstring, dyppet i rent gull! Rosen har lenge vært et symbol på kjærlighet og har helt siden romertiden vært fobindet med forelskelse og følelser.

Bestill nå og gjør deg klar til valentines med: 

  • En håndplukket rose -  foreviget i 24 karat rent gull
  • Et historisk symbol på kjærlighet
  • Elegant gaveeske og innpakning
  • En unik gave - til deg selv eller en du er glad i

Valentinsdagen er like rundt hjørnet, vi anbefaler derfor å bestill nå slik at du få din helt unike gullbelagte rose før den store dagen. 

Hvordan ble rosen egentlig et symbol på kjærlighet?

I følge legenden ble den skapt av skummet som oppsto da den greske kjærlighetsguden Afrodite ble født og steg opp av havet. Det var sønnen hennes, Cupido, som ga blomsten sin vakre duft da han mistet et beger med nektar ned på bakken. Da han skulle lukte, ble han stukket av en bie. Som straff tok han brodden av biene og satte dem på rosen. Den røde fargen kommer i følge den samme legenden av Afrodites blod, fra da hun sprang gjennom en eng av roser for å redde sin kjære Adonis.

Gull som kjærlighetssymbol 

Det edle metallet gull har gjennom alle tider stått sterkt hos mennesker i de fleste sivilisasjoner. Som et symbol på velstand og suksess, men også på kjærlighet og troskap. Gifteringer er tradisjonelt sett i gull og bæres av forlovede og ektefeller over hele verden. Kombinasjonen av kjærlighetens rose og det edle metallet gull, gjør denne flotte gullrosen til en helt spesiell gave – enten den er til deg selv eller noen du er glad i.

 

Spesifikasjoner
Blomst:
Rose
Lengde:
16 cm
Kvalitet:
Dyppet i 24 karat gull
Tilbehør:
Elegant gaveeske og innpakning