Gratulerer med å ha sikret deg myntsettet "Elvis Presleys Greatest Hits"!

Nå får du muligheten til å gjøre samlemappen din komplett! Minnemynten vi har gleden av å tilby deg i dag er selve kronen på verket i myntsettet «The Greatest Hits of Elvis Presley». Til minne om mannen som forandret musikkverden for alltid, er denne prestisjeutgaven i begrenset opplag utgitt i offisielt partnerskap med ingen ringere enn Elvis Presley Enterprises LLC.

Den offisielle minnemynten "It's Now or Never" er preget i 9 karat gull og foreviger det vakre utseendet, sjarmen og den utrolige stemmen til Elvis Presley - en figur som er like gåtefull og fascinerende i dag som han var da han levde.

For 5.990 k, kan du fylle samlemappen din med:
Offisiell minnemynt i 9 karat gull
★ Utgitt i samarbeid med Elvis Presley Enterprises
★ Begrenset opplag  

Kronen på verket i samlemappen din!

Mynten er en hyllest til den bestselgende og verdensomspennende singelen til Elvis – «It’s Now or Never». Sangen nådde førsteplass på listene både i USA og Storbritannia, og senere i 2005 som en nyutgave. Som det viktigste designmotiv på mynten, ser vi Elvis i sideprofil med sin legendariske pompadour-frisyre og inskripsjonen som omgir mynten «IT’S NOW OR NEVER» (det er nå eller aldri). Det siste elementet i designet er den offisielle Elvis Presley-signaturen. Mynten er preget i beste proof kvalitet i 9 karat gull. 

Om du ønsker kan du dele beløpet i 2 rentefrie rater à 3.024,5 kr ved utsjekk!

Legenden Elvis Aaron Presley 

Elvis' berømmelse startet på midten av 1950-tallet og nesten over natten tok han verden med storm med sin dype, sjelfulle stemme og sin ville, ikoniske tilstedeværelse på scenen. I 1958 hadde 12 av sangene hans nådd topp 10. 8 sanger nådde nummer 1, og det gikk ikke lenge før han ble ansett som en av de mest berømte og bemerkelsesverdige personlighetene i det tjuende århundre! Fra fantastiske ballader som "Can't Help Falling in Love" til vulkanske, hofte-svingende hits som "All Shook Up", var Elvis virkelig mesteren i det hele.

Hans stemme og tekster hadde makten til å resonere med hver eneste person på jorden, og det er ingen overraskelse at sangene hans fortsatt har et stadig og så viktig, plass i hjertet av musikkbransjen. Han var ikke bare en sanger, men en musiker, en skuespiller og mest av alt en pioner - en som banet vei for tusenvis av store musikere etter ham og en som vi aldri vil glemme.

Bestill i dag for å sikre den offisielle gullmynten til din samlemappe!

Spesifikasjoner
Kvalitet:
Proof
Metall:
9 karat gull
Diameter:
26 mm
Vekt:
8 gram
Opplag:
19.999 på verdensbasis
Utgivelsesland:
Gibraltar