En spesiell dedikasjon til The King of Rock 'n' Roll, Elvis Presley

Nå kan du bli en av få samlere i verden som får mulighet til å holde historien til 'The King of Rock 'n' Roll' i hendene dine. Du kan bli en av de få som husker Elvis sin historie og karriere, gjennom disse offisielle og helt spesielle minnemyntene formet som plekter. 

Sikre deg minnemynten i sølv som et evigvarende minne om det ekstraordinære livet og karriere til "the one and only" Elvis Presley. Mynten har et strengt opplag på kun 1.999 mynter og er preget i den høyeste pregekvaliteten proof. Minnemynten leveres med skrin og ekthetssertifikat, helt kostnadsfritt!

For kun 1.990 kroner kan du sikre deg: 

  • En helt spesiell minnemynt formet som plekter. 
  • Bli en av de få i verden som kan minnes Elvis gjennom en unik minnemynt i sølv!
  • Leveres med skrin og ekthetssertifikat
  • Alltid 30 dager returrett

Offisielle minnemynter preget med en helt unik form

Årsaken til at minnemynten er formet som et plekter, er ikke helt tilfeldig. For mange gitarister kan det av og til være vanskelig å holde styr på plekteret. Er uhellet ute før en opptreden, kan dette fort skape panikk og frustrasjon. En av de mest populære erstatningene for plekter er faktisk mynter! Til tross for at det sliter på gitarstrengene, er mange kjente musikere kjent for å bruke mynt under liveopptredener i stedet for plekter. Kurt Cobain var kjent for å bruke et American Quarter og hovedgiaristen til Queen er kjent for regelmessig å bruke en gammel britisk sixpence. Selv om det ikke er noen historier om at Elvis brukte en mynt på sin gitar, ser det ut til å være en veldig vanlig praksis i musikkbransjen. Derfor er disse helt spesielle myntene formet som et plekter. 

Ønsker du å heller bestille mynten i gull? Da kan du følge denne lenken: Elvis Presley - mynt formet som plekter i gull (samlerhuset.no)

Bli en av få heldige som får muligheten til å sikre seg den helt spesielle mynten til minne om Elvis Presley. En ypperlig gave til deg selv, eller noen du er glad i. Vi anbefaler å bestille allerede i dag - strengt begrenset opplag.

Spesifikasjoner
Pålydende:
1 crown
Utgivelsesår:
2021
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9% sølv
Vekt:
31 gram
Opplag:
1.999 på verdensbasis
Utgiverland:
Gibraltar
Bredde/høyde:
26x31 mm