Verdens mest kjente symbol på lykke - Firkløveren 

Det er en stor glede for oss å kunne tilby deg denne flotte lykkemynten i sølv med en innlagt firkløver, belagt med rent gull. Den realistiske formet til firkløveren og dens blader har blitt ivaretatt gjennom en helt usedvanlig prosess.

Gi deg selv eller en du er glad i litt ekstra lykke gjennom: 

  • Verdens første sølvmynt med en ekte firkløver - Innlagt i rent gull
  • En helt unik lykkemynt - Hver sølvmynt og firkløver er unik
  • Et symbol på lykke, tro, håp og kjærlighet

Pregeprosessen

Å finne en firkløver er svært spesielt, og hvem av oss har ikke lett etter disse populære lykkesymbolene minst en gang i løpet av livet?

Etter funn av en firkløver starter prosesse med tørking, deretter blir utvalgte firkløvere dekket med en håndfull materialer for å forsikre at form og blader beholder så stor detaljrikdom som overhode mulig. Om form og blader holder seg inntakt blir firkløverne belagt med rent gull, som understreker sjarmen og symbolet på lykke. Ved å bruke ekte firkløvere, pluket for hånd, blir hver mynt unik. 

Utformingen av sølvmynten er også bemerkelsesverdig, myntens revers side inneholder detaljerte sammensetninger av planter og blomster og advers side viser et portrett av dronning Elizabeth i profil. Selve mynten er preget i høyeste pregekvalitet proof

Spesiallaget kapsel og treskrin

Mynten kommer i et flott treskrin med ekthetssertifikat og har et begrenset opplag på kun 2021 mynter på verdensbasis. Du er, med andre ord, en av de heldige som nå har muligheten til å sikre seg litt ekstra lykke. 

Ønsker du flere eksemplarer av lykkemynten? Kontakt vår hyggelige kundeservice på telefon 0 25 50 Mandag til Fredag 9-17 eller på e-post: kundeservice@samlerhuset.no

Spesifikasjoner
Metall:
Mynt: 99,9% sølv Firkløver: Belagt med 24 karat gull
Pålydende:
1 New Zealand Dollar
Vekt:
31,10
Kvalitet:
Proof
Diameter:
38,61 mm
Utgivelsesår:
2021
Opplag:
2021
Advers:
Portrett av Dronning Elizabeth i profil
Revers:
Gullbelagt firkløver og detaljerte sammensetninger av planter og blomster
Utgivelsesland:
Niue