H.M. Kong Harald V uttaler:
Det finnes intet annet tilsvarende verk som forteller så inngående om den felles kulturelle og historiske arven vi skandinaver deler

 

På slutten av 1300-tallet ble det vakreste og største sagaverket på Island siden Snorre skapt, Flatøybok. Verket skulle overrekkes til den norske kongen Olav IV. Han var da bare 17 år og ideen var at boka skulle utdanne han til konge med god forankring i Norges kongehistorie.

Først nå har boken blitt oversatt til norsk og andre moderne språk, og gjort tilgjengelig for de som er glad i historien vår. Og for et bokverk: Flatøybok består av seks skinninnbundne bind med gulltrykk som til sammen veier imponerende åtte kilo!

Samlerhusets lesere kan nå sikre seg det første skinninnbundne bindet til kun 299 kr. Det er under halvpris! Bokhandlerpris er 699 kr.

Første bind i Flatøybok maler et panorama av Norges skapelse i et europeisk kontinent under omveltning. Vi får blant annet et innblikk i Haakon den gode og Olav Tryggvassons barndom. Bindet veier utrolige 1,7 kg, og er skinninnbundet. Utgaven er rikt illustrert og er lettfattelig å lese, med gode og forklarende kommentarer av redaktør Torgrim Titlestad. Prisen er kun 299 kr, som er 400 kr rabatt på den ordinære bokhandlerprisen (699 kr). Vi byr på porto.

De fem neste bindene sendes deg etter hvert, om lag en gang i måneden. De påfølgende fem bøkene får du for 599 kr per bok, som er 100 kr i rabatt på gjeldende bokhandlerpris. Porto tilkommer med 99 kr. Du kan når som helst stoppe videre forsendelser om du ønsker det, og som vanlig har du 30 dager returrett med Samlerhuset. Du betaler ikke før du ha studert boken i fred og ro hjemme.

Det har ikke manglet på lovprisning om Flatøybok:

-Flatøybok er en av de største perler i skatten av islandske håndskrifter
H.M. Dronning Margrethe av Danmark

-Noen sier at gjevere bokverk aldri er blitt satt sammen på Island
President Olafur Ragnar Grimsson, Island

-Flatøybok og de norrøne sagaene er ryggraden i all nordisk litteratur. Bør finnes i alle møblerte hjem
Forfatter Roy Jacobsen

-Glitrende fortellerkunst
Historiker Karsten Alnæs

-Det er så spennende lesning av det er vanskelig å legge fra seg bøkene før siste side
Bladet Kapital

-Det er en gave til den som vil ha noe spesielt, og ikke blir ferdig med gava så fort
Avisen Dagen

-Historien om den unike Flatøybok er rett og slett fantastisk
Aftenposten

Spesifikasjoner
Bok:
Flatøybok, 1. bind
Innbinding:
Skinninnbundet, gullfoliert
Vekt:
Nesten 2 kg
Forlag:
Saga bok
Språk:
Bokmål
ISBN/EAN:
9788291640808
Kategori:
Historie
Antall sider:
444
  1. Jeg kan nå sikre meg den skinninnbundne førsteutgaven av sagaverket «Flatøybok». Normal bokhandlerpris er 699 kr, men som kunde av Samlerhuset får jeg førsteutgaven til kun 299 kr Samlerhuset spanderer frakt og ekspedisjon, som normalt koster 99 kr for så store og tunge bøker. Jeg sparer dermed til sammen nesten 500 kr. Jeg er innforstått med at Samlerhuset har et begrenset antall bøker til denne prisen.
  2. Jeg mottar førsteutgaven av «Flatøybok» med 30 dager returrett, og kan ta boken i nærmere øyesyn og studere verket i detalj, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil beholde den. Boken sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
  3. Dersom jeg beholder førsteutgaven får jeg uforpliktende tilsendt de fire øvrige bindene i sagaverket «Flatøybok», enten en og en eller to og to. Hver av bindene koster 599 kr. Dette er 100 kr rabatt på ordinær bokhandlerpris. Porto tilkommer med 99 kr per forsendelse. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.
  4. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv. Vil jeg avslutte verket, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.
  5. Bøkene er tunge; nesten 2 kg per bok, og må hentes på mitt lokale hentested for pakker.
  6. Bokverket blir ferdigstilt i løpet av 2019.