GRATIS gave fra Det Norske Myntverket:
Offisiell Folkekongen Olav V minnemedalje belagt med platina (kun frakt 39 kr)

17. januar 2021 er det 30 år siden vår kjære Kong Olav - Folkekongen - gikk bort. Det Norske Myntverket har preget mynter og medaljer for alle norske konger siden 1686. Nå utgir de minnemedaljen "Folkekongen Olav V" i begrenset opplag belagt med rent platina og inviterer nasjonen til å ta del i markeringen. Medaljen er GRATIS, du betaler kun 39 kr i frakt.

  • GRATIS minnemedalje 
  • Belagt med rent platina 
  • Fotopreg av Kong Olav V 
  • Strengt begrenset opplag
  • Ingen forpliktelser – kun frakt på 39 kr tilkommer
  • Kun én gratis minnemedalje per husstand

Før du bekrefter din bestilling ønsker vi å opplyse deg om at du har mulighet til å sikre deg minnemedaljen i en strengt begrenset individuelt nummerert spesialutgave.

NB! Gjør din Folkekongen minnemedalje enda mer unik....

....ved å sikre deg prestisjepakken med den offisielle Folkekongen Olav V minnemedaljen. For kun 163 kroner (+39 kr i frakt) får du en strengt begrenset individuelt nummerert spesialutgave, samt ekthetssertifikat, beskyttelseskapsel, bomullshansker og samlemappe til oppbevaring av minnemedaljen.

Kun 5.000 eksemplarer er nummerert i randen og hver enkelt Folkekongemedalje er derfor helt unik. Lave nummer leveres først. Sikre deg ditt eksemplar!

Folkekongen Olav V minnemedalje er belagt med rent platina, og er preget med et flott fargefoto av Kong Olav slik vi husker han, med et varmt smil og uniform med sine dekorasjoner. Minnemedaljen utgis i et begrenset opplag på 15.000 eksemplarer, hvorav 5.000 er nummererte.

Tildeling medfører ingen videre forpliktelser. 

Hva er platina?
Platina er et hardt grunnstoff som er et sølvhvitt edelmetall. Platina blir ofte brukt i smykker som et alternativ til hvitt gull.

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Metall:
Kobbernikkel belagt med rent platina
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Diameter:
38,61 mm
Opplag:
15.000 hvorav kun 5.000 individuelt nummerert